Să râdem cu Elena Udrea. Ultima perlă - Băsescu ar putea deveni preşedintele PMP!

| 04 iul, 2014

Orice copil de grădiniţă ştie că Băsescu a creat Mişcarea Populară şi tot el o şi conduce, după ce planul A de a se instala la conducerea PDL a eşuat.

Dacă ar fi săparafrazăm unul din celebrele proverbe - “cine nu are bătrâni să-şi cumpere” sau “dacă nu exista, trebuia inventat” şamd - putem afirma fără să greşim că politica dâmboviţeană fără Elena Udrea n-ar mai fi fost la fel de savuroasă. Ceea ce este frapant la personajul nostru este dezinvoltura cu care se învăluie de ridicol fără să aibă apoi o minimă remuşcare. Pesemne că aici atinge coarda sensibilă a preşedintelui, cel care i-a lăsat moştenire reţeta Băsescu privind modul de abordare a politicii - fără substanţă, dar cu mult tupeu. Cum e turcul şi pistolul… la capitolul descendenţi politici şeful statului va intra în galeria sumbră a istoriei.

Citeşte şi: Cine sunt politicienii care l-ar numi premier pe Traian Băsescu

Obişnuiţi cu apariţiile colorate ale deputatului PMP, deunăzi am avut parte şi de o altfel de gafă. Nu trecuse mult timp de la saltul cu paraşuta sau prepararea cozonacilor de Paşti şi blonda loveşte din nou, de această dată cu absurditatea debordantă cu care ne-a obișnuit - Traian Băsescu ar putea deveni preşedintele PMP. Wow! Asta da ştire… Ne-am amintit desigur cu toţii de “preşedintele” Norvegiei, cu care tânăra speranţă a clasei politice ne delecta în urmă cu ani buni. De atunci, deşi se contrazice des şi înşiră vorbe fără noimă pe bandă rulantă, liderul PMP a a mizat exclusiv pe prezenţă, nimic mai mult.

Orice copil de grădiniţă ştie că Băsescu a creat Mişcarea Populară şi tot el o şi conduce, după ce planul A de a se instala la conducerea PDL a eşuat. A urmat episodul perdeluţa şi pelerinajul prin ţară, pe banii instituţiei prezidenţiale - atragerea pedeliştilor fiind un obiectiv de interes naţional, nu-i aşa?... Apoi saltul în gol de la europarlamentare, unde cu greu a atins 6% şi retragerea forţată, pricinuită de înţelegerile familiei cu clanurile de interlopi. În tot acest timp, Băsescu a dirijat ca-n vremurile bune struţocămila populară, jumătate fundaţie, jumătate partid, a pus consilierii prezindențiali aflaţi în slujba statului să culeagă cartofi pe moşia PMP, ca odinioară. Cu toate energiile umane şi financiare pus la bătaie, deloc neglijabile, visul preşedintelui corespunde cu un coşmar pentru marea majoritate a românilor.

Citeşte şi: Elena Udrea: Aş vota din nou cu Traian Băsescu dacă ar candida

Nici Udrea nu înţelege că drumul PMP duce către o fundătură şi mai aruncă o perlă - PMP poate să se bucure de voturile electoratului preşedintelui! Aici e o mare problemă - acesta nu mai există, iar PMP calcă pe urmele ţărăniştilor şi PRM-ului lui Vadim Tudor, un partid la cheremul unui singur om. Băsescu a ratat pariul cu românii şi îl aşteaptă o perioadă la pensie agitată, cu numeroase întâlniri cu procurorii, sunt multe cazuri penale care aşteaptă lămuriri din partea sa. În privinţa politicii, singura scăpare poate fi transformarea corabiei făcută din resturi - Partidul Mişcarea Populară într-un ponton - cârciumioară, în care bătrânul matroz îşi va împărtăşi experienţele la ceas de seară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iul, 2014
cantautor
ziarist Gaga....la Obiectivul lui Sultanescu
titlu pus de un ziarist prostanac...
"Sărâdem cu Elena Udrea".
radeti lume de el...
el rade de gafele altora..
de prostia lui e mandru

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ