Udrea, despre finala de la Roland-Garros: Sper ca Simona să se întoarcă în ţară învingătoare

| 07 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, îi transmite Simonei Halep, care evoluează în finala de la Roland Garros, un mesaj de încurajare şi speră să revină în ţară învingătoare.

'Sunt convinsă că toţi românii se uită în acest moment la meciul Simonei Halep şi îşi doresc să câştige Simona. Cel puţin, cei de aici din sală, cuprinşi de un sentiment de patriotism am trecut repede peste momentul euforic al alegerii preşedintelui partidului şi ne-am îndreptat repede privirile către ecranele unde se derulează meciul. De aceea, speranţa noastră este că Simona ne va face şi mai mândri, deja suntem, pentru că, totuşi, joacă într-o finală de grand-slam, şi va câştiga Roland Garros-ul şi se va întoarce în ţară triumfătoare', a spus sâmbătă Elena Udrea, la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ