Elena Udrea, despre posibila colaborare dintre PSD şi PP-DD: Ciocoii vechi şi noi

| 08 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, consideră că posibila colaborare dintre PSD şi PP-DD poate fi caracterizată prin sintagma 'ciocoii vechi şi noi'.

'Ciocoii vechi şi noi. Nu ştiu ce vor face cei doi ciocoi la Gorj, dar important este că oamenii s-au lămurit cum este cu onestitatea în politică, cu sinceritatea. Atât timp cât oameni care spuneau nişte lucruri, cu argumente, groaznice unul despre celălalt, doar pentru că este interes să aibă majorităţi în Consilii judeţene, arată ce fel de politică fac şi cei de la PSD şi cei de la PP-DD. Noi suntem un partid care chiar vrea să facă altfel de politică. N-o să mă auziţi niciodată că o să spun altceva decât am afirmat şi am susţinut cu argumente şi niciodată nu o să trec peste lucrurile pe care le-am crezut cu onestitate şi pe care le-am prezentat alegătorilor cu bună credinţă', a spus Elena Udrea sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că săptămâna viitoare se va stabili, în funcţie de rezultatul negocierilor cu PP-DD, dacă va exista un protocol cu această formaţiune.

'În funcţie de rezultatul negocierilor putem să avem sau nu un protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde, strict politic, trebuie să-l felicit pe domnul Blaga care cu 12 % cât a luat a devenit şef peste toate judeţele din România, manipulându-i pe cei de la PNL. (...) Dacă vor avea prezenţă în guvern, reprezentanţii PP-DD din Guvern vor fi stabiliţi chiar de ei, (de cei de la PP-DD-n.r.), nu de către mine', a spus Ponta.

El a admis că este posibil ca PP-DD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat.

''Nu am intrat în detalii. Discută preşedintele executiv Dragnea. Apoi trebuie să prezentăm structurilor de conducere PSD propunerea finală. E vorba de o colaborare normală - în toate judeţele în care putem forma majorităţi. Nu rupem nicio alianţă. Facem majorităţi acolo unde PNL ajută PDL', a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
SI P.MP. SANT CĂCĂCIOSII VECHI SI NOI ....HĂ HĂ HĂ HĂ

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ