Dragnea: Ne interesează majorităţi locale şi să colaborăm în Parlament cu PP-DD

| 08 iun, 2014

Discuţiile dintre PSD şi PP-DD vizează construirea de majorităţi locale, acolo unde este posibil, şi colaborarea în Parlament, a declarat duminică la Alexandria preşedintele executiv al social-democraţilor, vicepremierul Liviu Dragnea.

'M-am întâlnit cu domnul prim-ministru Victor Ponta şi cu conducerea PP-DD. Ne interesează, în primul rând, posibilitatea de a construi nişte majorităţi în judeţele unde putem, unde numărul de consilieri ai noştri împreună cu numărul de consilieri ai dumnealor pot constitui o majoritate, pentru că în toată ţara PDL şi PNL încearcă să rupă majorităţile care au fost date de cetăţeni în 2012 şi să aducă în guvernarea locală pe cei de la PDL', a precizat Liviu Dragnea.

Potrivit lui, social-democraţii optează pentru o colaborare cu PP-DD pentru că acest partid s-a declarat 'împotriva regimului Băsescu'.

'În al doilea rând încercăm să vedem dacă putem avea o colaborare parlamentară, pornind de la ideea că alianţei pro-Băsescu PDL-PNL noi îi opunem o alianţă anti-Băsescu, PP-DD declarându-se public împotriva regimului Băsescu şi împotriva oricărui partid care îl susţine pe Traian Băsescu', a mai declarat Liviu Dragnea.

Viceprim-miniştrii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea au participat duminică la sediul Prefecturii Teleorman din Alexandria la ceremonia de instalare în funcţie a subprefectului Alexandru Răzvan Ceciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ