Ponta: Protocolul cu PP-DD depinde de rezultatul negocierilor politice

| 06 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că săptămâna viitoare se va stabili, în funcţie de rezultatul negocierilor cu PP-DD, dacă va exista un protocol cu această formaţiune.

"În funcţie de rezultatul negocierilor putem să avem sau nu un protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde, strict politic, trebuie să-l felicit pe domnul Blaga care cu 12 % cât a luat a devenit şef peste toate judeţele din România, manipulându-i pe cei de la PNL. (...) Dacă vor avea prezenţă în guvern, reprezentanţii PP-DD din Guvern vor fi stabiliţi chiar de ei, (de cei de la PP-DD-n.r.), nu de către mine", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Premierul a adăugat că discuţiile s-au purtat cu conducerea partidului şi nu cu Dan Diaconescu, despre care ştie că 'doreşte să devină preşedintele României'.

Totodată, în opinia premierului, 'electoratul PP-DD este mult mai apropiat ca şi gândire, ideologie, cerinţe, aşteptări de electoratul de centru stânga al PSD'.

Întrebat cum comentează faptul că în PSD există voci care se opun unui protocol cu PP-DD, premierul a apreciat că aceste lucruri sunt normale într-un partid democratic.

'Cu siguranţă nu toată lumea este întotdeauna de acord cu tot ce se decide. De aceea avem structuri statutare, de aceea ne sfătuim. (...) Doar în partidul domnului Antonescu, când era domnul Antonescu preşedinte, toţi dădeau din cap că 'Da, are dreptate Crin'. Acum noi ceilalţi suntem fiinţe vii', a afirmat Victor Ponta.

Tag-uri: PPDD, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ