Protocol PSD-PPDD. Partidul lui DD primeşte un post de ministru şi patru funcţii de secretar de stat

| 09 iun, 2014

PP-DD va primi un post de ministru în Guvernul Ponta, dar şi patru funcţii de secretar de stat, transmite România TV. Cooptarea PP-DD la guvernare este prevăzută în protocolul care va fi semnat de liderii celor două partide.

Potrivit protocolului PSD - PPDD, elaborat de reprezentanţii celor două partide, partidul lui Dan Diaconescu ar urma să primească postul de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Funcţia ar urma să fie preluată de preşedintele PP-DD, Simona Man. În prezent, ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni este Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici.

Protocolul care urmează să fie semnat de PSD şi PP-DD face referire şi la funcţiile din administraţia publică locală. Astfel, conform România TV, în teritoriu, PPDD-iştii vor primi câte o funcţie de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, acolo unde judeţul e condus de PSD.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ