IMPAS în negocierile PSD-PPDD. Dragnea: Nu ne-am mai întâlnit cu PPDD

| 09 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, în comuna dâmboviţeană Potlogi, că nu au mai fost întâlniri cu PP-DD, precizând că se încearcă realizarea de majorităţi în teritoriu, la consiliile locale şi judeţene.

"Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD-ul. Noi am venit cu bună-credinţă la constituirea unei alianţe anti Băsescu, am luat de bun ce a spus Dan Diaconescu, dar principalul nostru obiectiv îl reprezintă alianţele în plan local. De ce? Pentru că, din păcate, colegii de la PNL care au făcut cu noi majorităţi, noi am acceptat atunci să avem o proporţie paritară pe listele de consilieri locali şi judeţeni, chiar dacă partidul nostru era de două ori mai mare decât PNL, acum ei vor să rupă majorităţile cu noi şi să aducă în majorităţi pe cei de la PDL pe care electoratul i-a sancţionat la votul din 2012 de la locale. Practic, înşelând votul pe care cetăţenii l-au dat în 2012", a afirmat Liviu Dragnea.

El nu a răspuns dacă vor fi acordate şi posturi de ministru celor din PP-DD.

Liviu Dragnea a precizat că negocierile ar avea de suferit dacă reprezentanţii PP-DD nu se vor ţine de promisiunile făcute şi a dat exemplul de la Braşov.

'Încercăm cu PP-DD-ul, acolo unde putem, să facem majorităţi. Dar, dacă se mai întâmplă situaţii ca cea de la Braşov, în care ei spun la centru că sunt anti Băsescu, în schimb la Braşov au făcut alianţă pentru Primăria Braşov cu cei de la PNL şi PDL, atunci asta nu ne va ajuta în negocieri. O să vedem zilele următoare cum decurg lucrurile', a declarat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a participat luni la ceremonialul de resfinţire a bisericii din Potlogi, ctitorie a voievodului martir Constantin Brâncoveanu. Biserica de la Potlogi a fost recent restaurată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Tag-uri: liviu dragnea, PPDD, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ