Dragnea: PNL ar trebui să lase funcțiile pe care le-au obținut datorită USL

| 09 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, în comuna dâmboviţeană Potlogi, că ar trebui ca reprezentanţii PNL, dacă au ales opoziţia, să plece din funcţiile pe care le-au obţinut datorită guvernării USL.

"Nu e vorba că e necesar. Ei au spus tot timpul că sunt oameni de onoare. Au hotărât să iasă din USL şi să intre în opoziţie, au hotărât să facă alianţa pro Băsescu cu PDL-ul. Acum trebuie să se hotărască: dacă au zis că sunt în opoziţie, păi atunci să intre în opoziţie în mod serios, ca nişte oameni onorabili, şi să părăsească toate funcţiile pe care le-au ocupat datorită intrării la guvernare a USL-ului", a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat de cazul de la Dâmboviţa, unde liderii locali ai PNL au anunţat că liberalii nu îşi vor da demisia din niciun post, Dragnea a spus că vor fi schimbaţi din funcţiile politice.

"Deci, dacă au spus că nu îşi retrag, asta arată ce caracter au şi câtă onorabilitate au aceşti oameni care vor să fie şi la putere, iar la televizor să spună că sunt în opoziţie. O să vedem care sunt funcţiile politice, sigur că o să fie schimbaţi. Funcţiile obţinute prin concurs, dacă sunt funcţionari publici, nu-i scoate nimeni de acolo, numai dacă, Doamne fereşte, nu au probleme în desfăşurarea activităţii. Vorbeam aici de onorabilitate şi de sinceritatea discursului pe care îl au cei de la PNL care acum au refăcut alianţa cu cei împotriva cărora au ţinut foarte multe mitinguri când erau împreună cu noi, cu cei care au tăiat pensiile, salariile, cu Boc, cu Macovei, probabil că o să se unească şi cu Udrea", a afirmat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a participat luni, la Potlogi, la procesiunea solemnă pentru resfinţirea bisericii din localitate, ctitorie a voievodului martir Constantin Brâncoveanu.

Biserica de la Potlogi a fost recent restaurată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.


Tag-uri: liviu dragnea, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ