Iohannis: Sunt pregătit să fac faţă atacurilor murdare, cu dosare, cu poveşti inventate

| 09 iun, 2014

Preşedintele interimar PNL, Klaus Iohannis, este pregătit să intre în lupta pentru scaunul de la Cotroceni contra candidatului PSD, care va fi cel mai probabil Victor Ponta, relatează B1.ro.

Întrebat dacă, în opinia lui, preşedintele PSD Victor Ponta se va înscrie sau nu la prezidenţiale, Iohannis a replicat: „Părerea mea strict personală, deci nu ca preşedinte în exerciţiu, este că da, va candida”.

„Avem nevoie de un candidat care este şi cunoscut şi relativ bine profilat, care să aibă o încredere rezonabilă din partea electoratului, care este şi dispus să se implice în lupta politică. Este posibil, nu ştim dacă aşa va fi, dar este posibil ca eu să fiu acest candidat. Eu mă consider un candidat bun, dar evident că şi domnul Predoiu este un candidat bun”, a precizat Iohannis.

În cadrul Congresul PNL, liberalii vor stabili cine anume va fi candidatul lor la prezidenţiale, după care PDL şi PNL vor face sondaje pentru a vedea care dintre cei doi candidaţi ai formaţiunilor este preferat de cetăţeni.

Iohannis a precizat că el cunoaşte metodele de atac utilizate de PSD şi este pregătit să le facă faţă în campania electorală.

„Dacă vorbim de marele competitor pentru noi, care va fi PSD-ul, metodele sunt pentru mine personal foarte bine cunoscute. Bine-înţeles că sunt pregătit. Ştiu cum funcţionează. Dacă-mi place? Nu. Îmi displace profund. Dacă există atacuri murdare, cu dosare, cu poveşti inventate.. nu ne convine, ne deranjează, dar trecem peste”, a subliniat acesta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ