Elena Udrea, despre șansele lui Ponta la prezidențiale

| 08 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, consideră că Victor Ponta ar putea să nu aibă susţinerea propriului partid la alegerile prezidenţiale.

'Lumea se aşteaptă să fie Victor Ponta (n.r. - la prezidenţiale din partea PSD). Domnul Ponta, de asemenea, nu rezistă foarte mult presiunilor. Dânsului i-a plăcut mult în opoziţie, când nu avea responsabilităţi şi putea să vorbească vrute şi nevrute fără să fie judecat, neapărat pentru ceea ce face. Acum că este prim-ministru şi nu face nimic, sigur, că vorbele sunt goale de conţinut şi domnul Ponta s-ar putea să nu aibă susţinerea necesară pentru a candida', a afirmat Udrea, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă ar candida la Târgu Jiu, Udrea a spus: 'Eu aş candida la Târgu Jiu pentru că am făcut foarte mult ca ministru pentru judeţul Gorj şi în turism şi în proiecte de dezvoltare locală. Dacă vin la Târgu Jiu cred că îl şi bat pe domnul Victor Ponta. Sigur, în alegeri'.

Ea a afirmat că dacă ar candida şi ar pierde alegerile prezidenţiale, Victor Ponta ar avea parcursul lui Mircea Geoană.

'Dacă ar candida şi ar pierde, ar avea probabil parcursul lui Geoană. Cu siguranţă partidul l-ar înlocui şi este firesc aşa - ratează un proiect important pentru PSD. De aceea, Victor Ponta se gândeşte dacă să candideze sau nu acum după ce a luat un scor sub aşteptări, mult, la europarlamentare', a adăugat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
UDREA MĂNANCĂ CĂCĂT INSEAMNĂ CĂ A FURAT MULTI BANI CU PEDELISTUL DE LA TG.JIU ADICĂ CU PINALTI DE LA TG.JIU PENTRU CĂ IN FIECARE JUDET ESTE CATE UN PINALTI ...EX. LA SUCEAVA ESTE FLUTUR, LA BRASOV SCRIPCARU S.A.M.D.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ