Udrea: PMP intră în etapa construirii unui partid puternic care să câştige alegerile în 2016

| 07 iun, 2014

'Etapa romantică a Partidului Mişcarea Populară (PMP) a trecut, partidul s-a validat în alegerile europarlamentare. Congresul va trebui să dea o echipă capabilă să construiască cel mai puternic partid de centru-dreapta capabil să câştige alegerile din 2016 şi să continue proiectul iniţiat de preşedintele Traian Băsescu', a declarat Elena Udrea în discursul său de candidat la şefia formaţiunii.

Elena Udrea a declarat că PMP este, deja, un partid, care contează pe scena politică românească.

'Munca pe care aţi dus-o de ultimele 10 luni în special în ultimele patru luni, în campaniile electorale, a convins 350 de mii de români să voteze cu Partidul Mişcarea Populară. Felicitări, este meritul vostru. PMP a obţinut 6,2% în ultimele alegeri şi în acest moment este un partid care contează pe scena politică românească, este un partid de care ceilalţi trebuie să ţină cont. Vreau să vă spun că mie nu mi se rupe de partid. Îmi pasă foarte tare ce se întâmplă cu Mişcarea Populară (...) Unii au spus că e prea puţin ce am obţinut, că se putea mai mult, şi noi ne-am dorit mai mult, şi noi ne-am propus mai mult. (...) Dar mulţi dintre cei care spun asta, fie nu se pricep la politică, fie nu ne sunt prieteni', a declarat Elena Udrea.

Aceasta a spus că marele handicap al PMP la alegerile europarlamentare a fost lipsa structurilor în teritoriu, comparativ cu partide care fiinţează de 25 de ani. Cu toate acestea, a spus ea, PMP a reuşit să obţină scoruri mai bune ca PSD în diaspora şi decât PDL în Bucureşti şi alte câteva oraşe importante ale ţării.

Ea a subliniat că în prima zi după Congres trebuie demarată activitatea legată de dezvoltarea structurii teritoriale a partidului şi cea de atragere alături de partid de oameni valoroşi şi integri.

'În acelaşi timp trebuie să arătăm oamenilor că suntem capabili, să facem ceea ce spunem că suntem, ceea ce reprezentăm. Şi anume să ducem mai departe viziunea celui care a fost lângă PMP permanent şi mai ales în această campanie, celui mai important lider politic în România ultimilor 25 de ani, actualul preşedinte Traian Băsescu. Trebuie să fim capabili să le arătăm oamenilor că ducem mai departe lupta pentru independenţa justiţiei, pentru statul de drept, pentru reformele începute în ultimii 10 ani', a mai declarat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ