Tomac: PMP e singurul partid partener al preşedintelui Traian Băsescu

| 07 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, că PMP este singurul partid partener al şefului statului, Traian Băsescu, şi are printre obiective lupta împotriva corupţiei şi reîntregirea naţională.

 

'PMP este un partid de dreapta, curajos, care este singurul partid partener al preşedintelui Traian Băsescu. Şi mai avem un alt partener - poporul rămân pentru care luptăm', a afirmat Eugen Tomac în deschiderea Congresului PMP de la Palatul Parlamentului.

El a făcut un bilanţ al partidului de la înfiinţare până în prezent şi a subliniat 'scorul bun' obţinut la alegerile europarlamentare în comparaţie cu alte partide 'cu vechime'.

'Avem obiective importante. Mulţi susţin astăzi că apără statul de drept, mulţi susţin că luptă împotriva corupţiei, dar singurul care a făcut-o asumat şi hotărât în aceşti ani a fost preşedintele Traian Băsescu. De aceea, Mişcarea Populară merge alături de preşedintele Traian Băsescu. România are nevoie de un partid dinamic, curajos, cu obiective importante. Trebuie să intrăm în Schengen, trebuie să ade răm la zona euro, trebuie să depolitizăm instituţiile statului, trebuie să schimbăm România', a adăugat Tomac.

El susţine că 'PMP este primul partid politic care şi-a asumat reîntregirea naţională'.

'Preşedintele Traian Băsescu ne-a lăsat un proiect de ţară. Unirea cu Republica Moldova nu este o ambiţie politică - este un crez, este ideal, este un obiectiv', a mai spus Tomac.

Participanţii la congres l-au aplaudat în picioare, îndelung, pe actualul preşedinte al PMP, Eugen Tomac, care candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte în partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2014
Azorel
Tolomac
Partener in mintea ta ratacita , esti proprietatea lui cu tot cu partid servitorule

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ