Ponta: Văcăroiu va fi preşedintele Curţii de Conturi mult după ce eu nu voi mai fi prim-ministru

| 06 iun, 2014

Victor Ponta a adresat, vineri, felicitări în numele Guvernului cu ocazia aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi şi i-a transmis preşedintelui acestei instituţii, Nicolae Văcăroiu, că va rămâne cel mai probabil în fruntea Curţii şi după ce el nu va mai fi prim-ministru.

Victor Ponta a spus că "Văcăroiu va fi preşedinte al Curţii de Conturi şi mult după ce nu voi mai fi prim-ministru, aşa încât activitatea mea la acest nivel se va desfăşura sub controlul unei Curţi de Conturi profesioniste, al unei Curţi de Conturi care a avut în ultima perioadă rezultate remarcabile".

Ponta şi-a început discursul precizând că nu are cum să greşească numele domnului Văcăroiu, pentru că domnia sa era preşedinte al Curţii de Conturi când eu am preluat mandatul de prim-ministru. Premierul a făcut aluzie astfel la un incident anterior discursului său, când Nicolae Văcăroiu i s-a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, numindu-l Valer Dorneanu.

La evenimentul de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României sunt prezenţi preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, miniştri, senatori şi deputaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 2014
ec i smarandescu
CURTEA DE CONTURI
URTEA DE CONTURI ESTE CIUNTITA [AR TREBUI SA AIBA ==IN AFARA DE CONTRORI FINANCIARI ==PROCURORII==SI JUDECATORI CARE SA JUDECE ACTELE PRODUSE DE CONTOLORII FINA NCIARI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ