NICUȘOR CONSTANTINESCU. Nicușor Constantinescu va fi dat în urmărire internațională

| 25 iun, 2014

NICUȘOR CONSTANTINESCU. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi dat in urmarire internationala. Acesta este deja dat in urmarire nationala, ca urmare a faptului ca nu s-a intors in tara in termenul impus de procurorii care il ancheteaza pentru fapte de coruptie.

NICUȘOR CONSTANTINESCU. Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva, pe numele acestuia fiind emis un mandat in lipsa, transmite Digi 24. Decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti de arestare preventiva este una executorie, dar nu definitiva.

 

Nicusor Constantinescu a mers in Statele Unite pentru a se opera de cancer de prostata, insa nu s-a intors pe 5 iunie, asa cum i-au impus anchetatorii. Avocatul sau a depus la dosar mai multe documente medicale care atesta faptul ca seful CJ Constanta a suferit o serie de complicatii si ca trebuie sa mai ramana la tratament.

Ulterior, reprezentantii Spitalului "John Hopkins" au spus ca Nicusor Constantinescu nu se mai afla in unitatea medicala, fiind externat inca din luna mai. In replica, avocatul sau a spus ca Nicusor Constantinescu se afla in prezent intr-un asezamant paramedical care colaboreaza cu clinica unde a fost operat.


Citește și: Nicuşor Constantinescu, cercetat într-un nou dosar: au fost găsite 15 cartuşe în locuinţa sa

 

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, luna trecuta, de procurorii anticoruptie pentru 24 de infractiuni de abuz in serviciu, fiind acuzat, printre altele, ca ar fi impiedicat efectuarea unor controale ale Curtii de Conturi la Regia Autonoma de Drumuri si Poduri Constanta (RADJDP) si ca a refuzat sa prelungeasca certificate de urbanism si autorizatii de construire, in perioada 2007 - 2014.



Totodata, presedintele CJ Constanta mai este cercetat pentru luare de mita, intr-un alt dosar, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost descoperite 15 cartuse de 9 milimetri. Totodata, Nicusor Constantinescu mai este cercetat, alaturi de Radu Mazare, intr-un dosar privind atribuirea ilegala a unor terenuri.

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ