Nicuşor Constantinescu, cercetat într-un nou dosar: au fost găsite 15 cartuşe în locuinţa sa

| 02 iun, 2014

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este cercetat de DNA intr-un nou dosar, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

In urma perchezitiilor efectuate de procurorii DNA la domiciliul lui Nicusor Constantinescu, cu ocazia cercetarilor in dosarul refuzului presedintelui CJ Constanta de a permite un control al Curtii de Conturi in institutia sa, acestia au gasit 15 cartuse de calibrul 9 milimetri pentru care nu avea autorizatie.

Nicusor Constantinescu are in prezent patru dosare in care este cercetat, acesta fiind al cincilea.

In aprilie, Constantinescu a fost retinut de DNA, printr-un procedeu spectaculos, intr-un dosar in care era cercetat pentru stoparea controalelor Curtii de Conturi in institutii care se aflau sub subordinea sa in judetul Constanta. Cu aceasta ocazie, procurorii au facut perchezitii la domiciliul sau, in cladirea Consiliului Judetean Constanta si in alte locuri.

Ulterior, Constantinescu a fost eliberat, urmand sa fie cercetat sub control judiciar.

Potrivit unui comunicat al DNA de la sfarsitul lunii mai, Nicusor Constantinescu este acuzat de complicitate la 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea de foloase necuvenite. El mai are cateva dosare deschise cu acuzatii asemanatoare. 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ