NICUȘOR CONSTANTINESCU poate fi tratat in țară. Suspiciuni că a FALSIFICAT documente medicale

| 30 iun, 2014

NICUȘOR CONSTANTINESCU. Nicuşor Constantinescu poate fi tratat în spitalele din România, arată magistraţii în motivarea deciziei prin care a fost dat mandat de arestare în lipsă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Judecătorii spun că există îndoieli în legătură cu veridicitatea scrisorii medicale pe care Nicuşor Constantinscu a trimis-o din Statele Unite.

NICUȘOR CONSTANTINESCU. Documentul medical care spune că el are nevoie de tratament special în Statele Unite pentru boala de care suferă nu este datat.

Judecătorii au emis o motivare critică la adresa documentelor depuse de Nicușor Constantinescu la dosar. Sunt câteva lucruri foarte grave pe care judecătorii le motivează în această motivare. Mazi exact, semnătura trecută pe scrisoarea medicală diferă foarte mult față de semnăturile de pe celelalte documente semnate de același medic și care au fost depuse în trecut la dosarul medical al lui Nicușor Constantinescu.

Magistrații mai motivează și că ar fi existat un email trimis de Nicușor Constantinescu către acest medic în care i se solicita exact ce să scrie în acest document transmis instanței de judecată și din car ar fi trebuit să rezulte că el are nevoie neapărată de acest tratament medical în Statele Unite.

 

CITEȘTE ȘI: De ce şi-a prelungit Nicuşor Constantinescu şederea în SUA

 

Judecătorul de drepturi și libertăți mai spune că diagnosticul trecut și modul în care este elaborată și prezentată starea de sănătate duce la ideea că Nicușor Constantinescu poate fi tratat într-un spital public din România, sub paza Poliției. Din aceste motive, judecătorii au hotărât să emită acest mandat de arestare de 30 de zile.

În momentul de față, din motivare nu rezultă că scrisoarea prin care Nicușor Constantinescu are nevoie de tratament medical în Statele Unite a fost supusă unei expertize, însă, pentru că este vorba de un mandat de arestare care se judecă de urgență, ar putea fi analiza judecătorului între semnăturile existente pe celelalte documente medicale și semnătura de pe respectiva scrisoare.

 

CITEȘTE ȘI: UPDATE Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, aflat în SUA

 

În plus, scrisoarea respectivă nu este datată și se folosește expresia „în prezent”, prin urmare nu se face referire la o perioadă anume.

Magistrații încheie această motivare spunând că Nicușor Constantinescu a sfidat de foarte multe ori organele judiciare și că este un argument în plus pentru ca ei să admită solicitarea DNA și să emită mandatul de arestare preventivă.

 

 

Sursă: digi24.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ