NICUȘOR CONSTANTINESCU, asteptat miercuri în instanță. RADU MAZĂRE: S-a operat din nou!

| 22 iul, 2014

Nicusor Constantinescu. Radu Mazare a declarat ca a discutat la telefon cu Nicusor Constantinescu si ca acesta i-a spus ca s-a operat din nou, intr-un spital din New York, deci este in imposibilitate de a se prezenta in fata judecatorilor, miercuri, asa cum i s-a cerut.

Nicusor Constantinescu. "Am vorbit cu el acum doua zile. A fost operat din nou, este la New York. A fost internat doua zile, i-au facut morfina si i-au mai facut o gaura in burta. Nu stiu ce sa va zic, e amestecat, pentru ca a facut iar o punga de puroi de 600 de miligrame. Nu e stabila situatia lui", a declarat, marti, Radu Mazare, inainte de a intra in sediul IPJ Constanta, unde se prezinta saptamanal ca urmare a masurii de control judiciar impusa de instanta.

Primarul Constantei a sustinut ca vindecarea colegului sau de partid "nu a mers asa cum ar fi trebuit sa mearga", motiv pentru care acesta "nu poate sa inceapa radioterapia".

Citeşte şi: CJ Constanţa aduce dovezi noi în apărarea fugarului NICUŞOR CONSTANTINESCU


Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost diagnosticat cu cancer la prostata si se afla de mai multe luni la tratament in SUA, unde a fost supus unei prime interventii chirugicale.

Procurorii DNA au cerut arestarea sa preventiva din cauza depasirii termenului limita pana la care i s-a ingaduit parasirea teritoriului tarii, insa judecatorii au respins cererea procurorilor, iar Nicusor Constantinescu a cerut Tribunalului Bucuresti sa ii prelungeasca sederea in SUA pana la 1 octombrie, cererea urmand sa fie judecata miercuri.

Citește și: Nicuşor Constantinescu, filmat la New York fumând relaxat. Reacţia HALUCINANTĂ a baronului de Constanţa


Dupa ce pe Internet au aparut imagini cu Nicusor Constantinescu fumand si s-a aflat ca el a petrecut doua ore intr-un restaurant unde a mancat mici, procurorii DNA au formulat o noua propunere de arestarepreventiva a presedintelui CJ Constanta, care va fi dezbatuta tot miercuri, la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit Codului de procedura penala, pe numele lui Nicusor Constantinescu va fi emisa o citatie de prezentare in fata judecatorilor, informeaza sursa citata. In cazul in care instanta din Capitala va dispune arestarea sa, Politia va emite un nou mandat international de arestare, dupa ce precedentul a fost anulat.

Citeşte şi: De ce se teme Nicuşor Constantinescu? Şi-a transferat averea pe numele nevestei şi copiilor

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in mai multe dosare penale, in care este acuzat, printre altele, ca a atribuit nelegal niste terenuri sau ca s-a sustras unor controale ale Curtii de Conturi.

Intr-un alt dosar, el este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 2014
Gigel
Bah, da desthept Mazare asta....
... auzi la iel, punga de puroi de 600 de miligrame! O pirula de paracetamol are vreo 200 mg, punga de puroi a lui Nicusor este cat 3 pirule? Plin da descepti la Konkantza asta... Dati-i si portul... camasii de forta....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ