Nicuşor Constantinescu, filmat la New York fumând relaxat. Reacţia HALUCINANTĂ a baronului de Constanţa

| 17 iul, 2014

Nicuşor Constantinescu a fost filmat în timpul unei plimbări prin New York, după ce în urmă cu câteva săptămâni trimitea în ţară înregistrări care îl arătau pe un pat de spital şi documente care arătau cât de bolnav este şi că nu poate veni în ţară, relatează romaniatv.net.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu scapă de arestul preventiv. Preşedintele CJ Constanţa poate rămâne în SUA

Filmuleţul a fost făcut public pe un site de socializare de un român stabilit în New York care a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.  Internautul a scris că baronul de Constanţa arăta foarte bine pentru un om bolnav despre care medicii spun că e periculos să călătorească.

Potrivit pesurse.ro., Nicușor Constantinescu a confirmat ulterior că el este cel care apare în imagini.

„Ce e de comentat? O năpârcă m-a filmat pe o bancă fumând o țigară! Deci concluzia filmului e că nu sunt bolnav, ci benchetuiesc prin restaurante?! P.S.: "relaxarea" mea e printre capotele mașinilor!. Așa zisa mea relaxare reprezintă un popas pe o bancă printre mașini parcate tendențiols. Textul, coroborat cu micro-imaginile postate, sugerează mincinos că de fapt eu sunt sănătos tun! Faptul că mă deplasez parțial, că mănânc sau că încă trăiesc, derajează năpârcile! Le doresc sănătatea mea!", a reacționat Nicușor Constantinescu.

Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Decizia este definitivă. Instanţa a mai stabilit că Nicuşor Constantinescu avea dreptul să părăsească teritoriul României în perioada 18 iunie - 1 iulie 2014.

Citeşte şi: De ce se teme Nicuşor Constantinescu? Şi-a transferat averea pe numele nevestei şi copiilor

Sursa video: www.b1.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ