Nou mandat de arestare preventivă pe numele lui Nicuşor Constantinescu

| 23 iul, 2014

Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea DNA de emitere a unui nou mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Tribunalul Bucureşti a emis un al doilea mandat de arestare preventivă pentru Nicuşor Constantinescu, după ce prima hotărâre a acestei instanţe din 23 iunie a fost anulată recent de Curtea de Apel Bucureşti.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, filmat la New York fumând relaxat. Reacţia HALUCINANTĂ a baronului de Constanţa


Demersul procurorilor vine după ce judecătorii au stabilit că Nicuşor Constantinescu avea dreptul să părăsească teritoriul României până la data de 1 iulie 2014.

Şeful CJ Constanţa se află în prezent pe teritoriul SUA, unde a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

El nu s-a întors în România la data stabilită de autorităţile judiciare, motivând că nu se poate deplasa.

În 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de DNA, în dosarul în care este acuzat că a împiedicat efectuarea unor controale ale Curţii de Conturi şi că nu a respectat dispoziţiile legale care îl obligau să procedeze la emiterea, respectiv la prelungirea a 11 certificate de urbanism şi a autorizaţiilor de construire a unor centrale şi generatoare eoliene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ