Congres PMP. Adrian Rădulescu s-a retras din cursa pentru şefia PMP şi o susţine pe Elena Udrea

| 07 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, şi-a anunţat retragerea din cursa pentru şefia PMP, formaţiune care îşi alege conducerea în cadrul primului Congres.

Preşedintele PMP Dâmboviţa şi-a declarat, în schimb, susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea şi proiectul ei pentru partid şi pentru România.

'Sunt om de echipă şi am suficientă experienţă politică încât să înţeleg ce drum trebuie să urmeze Mişcarea Populară pentru a deveni principalul partid de centru-dreapta din România. Avem nevoie de un lider autentic, care să adune oamenii în jurul lui, gata să muncească 24 de ore pe zi dacă este nevoie, care să se lupte cu adversarii politici şi să fie şi carismatic. De aceea, cred că soluţia este Elena Udrea. M-am înscris primul în această competiţie, înainte ca ea să se înscrie, aşa că acum am decis să mă retrag şi să îi acord Elenei Udrea suştinerea mea', a declarat Adrian Rădulescu.

Primul congres al Partidului Mişcarea Populară, la care va fi aleasă conducerea formaţiunii, se va desfăşura sâmbătă, la Palatul Parlamentului, cu începere de la ora 11.00, la reuniune fiind aşteptată participarea a aproximativ 1.200 de delegaţi ai organizaţiilor din ţară şi din diaspora.

În cadrul congresului vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi cei doi secretari generali adjuncţi şi va fi stabilită structura unui Consiliu Executiv Naţional, viitorul organ de conducere al partidului, care va fi compus în total din 24 de membri.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al PMP au mai rămas Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Gelu Vişan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ