CONGRESUL PMP. Elena Udrea CANDIDEAZĂ la şefia partidului. PATRU aspiranţi la postul de preşedinte

| 05 iun, 2014

Elena Udrea candidează la şefia PMP. În cursa pentru funcţia de preşedinte al PMP au mai intrat Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Adrian Rădulescu. Cristian Diaconescu nu a anunţat încă dacă va candida şi el pentru această funcţie.

Elena Udrea şi-a depus joi candidatura pentru funcţia de preşedinte al PMP.

"Candidez pentru funcția de președinte al PMP. Recunosc că m-am gândit înainte de a lua decizia. Recunosc că m-am gândit inainte, e un proiect în care cred nu de acum, de la alegerile europarlamentare, care au confirmat ca PMP face politica altfel, că atrage electoratul, în special cel din zona urbană. Nu doar ca dau o sansa extroardinara acestui partid, dar incurajez colegii ca vom putea arata ca suntem cea ce am promis ca vom fi, un partid care face altfel de politică, care duce mai departe viziunea preşedintelui Băsescu despre statul de drept, care va continua reformele in justitie”, a declarat Elena Udrea.

"Vreau să continui în funcția de președinte al acestui partid. E un proiect în care cred", a mai spus Udrea.

Ea a evidenţiat şi câteva din problemele cu care se confruntă partidul, anume lipsa structurilor din teritoriu. De asemenea, e a ţinut să evidenţeze scorul din Bucureşti al partidului la alegerile europarlamentare, unde a depăşit PDL şi PNL.

Am învins la Bucureşti atât PNL, cât şi PDL, aici am avut cea mai vizibilă campanie, cel mai puternic afişaj de campanie. Problema PMP o reprezintă lipsa structurilor din teritoriu, n-avem nici 30% faţă de cât au alte partide care sunt de zeci de ani. Dar dovada faptului că suntem puternici e scorul din Bucureşti, unde am invins toate partidele de centru dreapta. Atât campania, cât si vectorii de imagine, au fost corecte, au fost credibile. Va invit sa analizati scorul real la partidului, cel din mediul urban. E usor sa vii sa dai lectii la final”, a mai spus Udrea.


Citeşte mai mult pe romaniatv.net
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ