(I)raţionalul Iohannis îşi da arama pe faţă - atac gratuit la Victor Ponta

| 05 iun, 2014

Fruntaş la sat şi codaş la oraş. Cam aşa pare a fi şi Klaus Iohannis, pe măsură ce încearcă să facă tot mai mulţi paşi în politica naţională. Părăsind zona de confort a Sibiului şi ieşind în lumina reflectoarelor, edilul Sibiului a început deja să facă foarte multe gafe şi greşeli, arătându-şi tot mai mult limitele și slăbiciunile.

Mai mult, imaginea “neamţului” începe uşor-uşor să pălească, carenţele de comportament dâmboviţean ieşind la iveală.

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a lansat marţi seară un atac gratuit la adresa prim-ministrului Victor Ponta. Prezent într-o emisiune televizată la postul naţional de televiziune, Iohannis l-a sfătuit pe premier să nu mai facă afirmaţii la adresa lui întrucât nu sunt “nici colegi şi nici prieteni”. Totodată, neamţul consideră că este “inadmisibil” ca un prim-ministru să vorbească “de forţe oculte care generează ceva în ţara pe care o conduce”.

“În fondul problemei, pot să spun că este fundamental greşit că primul ministru Ponta a făcut aceste afirmaţii şi faţă de persoana mea, fiindcă nu suntem nici colegi, nici prieteni şi (...) este inadmisibil ca un prim ministru să se pună în faţa camerei şi să spună că forţe oculte generează ceva în ţara pe care o conduce”, a declarat extrem de lezat Klaus Iohannis.

Reacţia primarului Sibiului vine în replică la afirmaţiile recente ale premierului, care declarase că o posibilă candidatură a lui Iohannis este sprijinită de anumite structuri, prin simplu motiv că Iohannis este într-adevăr, un om slab, prin urmare, ușor manevrabil.

“Un politician poate să comenteze proiectele altui politician. Dacă ar fi ieşit şi ar fi spus că un proiect pe care îl prezint eu n-ar fi bun din motivele X şi Y, asta ar fi politică. Dar să ieşi şi să spui că este un politician slab doar aşa, că ţi se pare, nu mi se pare politică, asta are alt nume”, a mai afirmat Iohannis.

Dar realitatea este că adevărul doare. Iar adevărul este că Iohannis este cel puţin un candidat slab. Primarul Sibiului nu are abilităţi extraordinare de comunicator, este lipsit de experienţă în politica mare, iar înfrângerea PNL de către PSD chiar în Sibiu la ultimele alegerile nu face decât să accentueze lipsurile unui politician umflat de presă.

Şi pentru că tot vorbea Iohannis că preferă să-i fie comentate proiectele sale ca politician, merită amintit faptul că neamţul liberal a avut de înfruntat o serie de scandaluri în care a fost implicat ca primar al Sibiului. De exemplu, în perioada în care era inspector şcolar, Iohannis a fost acuzat că ar fi intermediat adopţia ilegală a unor copii de către cetăţeni americani şi canadieni. Ulterior, devenind primar, Iohannis a fost implicat într-o poveste dubioasă legată de nişte retrocedări ilegale, fapt pentru care a fost şi o vreme cercetat de către DNA.

Pe măsură ce timpul trece, se poate observa cu uşurinţă cum scheleţii din dulapul lui Iohannis îşi fac apariţia. Iată de ce ar trebui să ne mai aşteptăm şi în continuare la ieşiri de tipul celei din timpul intervenţiei de la TVR, calmul “nemţesc” al lui Iohannis începând încet-încet să dispară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 2014
Mitica
Adevarul este ca lui tonta ii este frica de Iohannis, din acet motiv vrea sa se alieze cu pacaliciul national din Caracal.
Sa-i uram cadere rapida sa nu mai faca si alte rele.
05 iun, 2014
Antici
Schelete miscatoare
De obiectiv n-am auzit, o fi o fituica de propaganda a lui Ponta. In schimb am vazut la TVR cum iohanis l-a pus la colt pe coji de nuci pe Ponta. Nu mai rastalmaciti interviul , din cele 7 mil de voturi cu morti si nenascuti, au mai ramas 2. Eu sunt unul care n-am votat la europarlamentare, dar voi vota pentru Iohanis indiferent cate schelete prefabricate scoateti din dulap. Voi , puscariabilii pesedei trebuie sa intelegeti ca lupta care se da nu este intre basisti si antibasisti asa cum incercati sa o induceti in randul populatiei, este intre anticoruptie, reprezentantul dreptei, si procoruptie patronat de Ponta. Vrem justitie independenta, parlament curat, fara vot secret cu bile, fara parlamentari transformati in judecatori, coruptilor sa li se confiste averile. Min. finantelor care trebuia sa aplice confiscarea averilor hotarate de justitie a confiscat doar 5%. A cui este M.fin.? Aud? Banii respectivi echivalau cu jumatate din bugetul asig de sanat, in cond in care bolnavii isi cumpara medicamentele si dau spaga in stanga si dreapta. Aud? Vorbiti voi de Iohanis, vorbiti de cum ati adus acest popor la saracie crunta, de scheletele miscatoare din dulapurile voastre.
05 iun, 2014
Daniel
Incearca sa loveasca in el pt ca le este frica, Ponta cred ca e constient ca poate pierde alegerile prezidentiale in fata lui. Daca a fost anchetat de DNA nu inseamna ca a fost si vinovat, altfel ar fi fost trimis in judecata si condamnat dar, asta e politica PSD-ului. Mi-e sila de comunistii astia jegosi.
05 iun, 2014
fan Sultanescu
are dreptate Dl.Sultanescu
se aude ca "Neamtul" si-a plagiat lucrarea de doctorat,ca a numit la un minister pe verisorul iar la un departament pe verisoara..
socrul sau a aprobat transferul unor terenuri de la niste statiuni de cercetari la niste privati..
se pare ca "neamtul" si-a facut sotia europarlamentar
pe timpuri,"neamtul "presta pentru niste companii de stat,fiind intr-un birou de avocatura..parca cu unul Soava
"neamtul "una voteaza ca ministru,alta ca deputat,alta ca sot
el de fapt are trei personalitati,si se pare ca "neamtul" si-a mai descoperit una:s-a infratit cu Tolea si cu Magda Ciumac
apropo de scheleti,ce se mai aude de chestiunea aia cu procurorul Lele?
05 iun, 2014
Jag
"Se aude"?"se pare"?
Cert si sigur e ca esti un nemernic josnic si insinuator, ca o baba cu bigudiuri. Despre tine se aude ca te arzi in gaoz, si ca faci felatii pe sunb poduri pe 20 de lei bucata. Pai daca asa se aude....inseamna ca si in cazul tau tre´sa fie adevarat... Maars, mai jegule, cu tot cu Magda Ciumac si animalul asta Fane Ionescu ce scrie articole la comanda. Sunteti amindoi niste romani jegosi de kkt ce nu-i ajungeti nici la genunchi lui Johannis. Care din voi mai e primar de atitia ani? cu cite mai mari si umflate gogosile pe care le vindeti, cu atit mai mult va dati de gol ca nu sunteti decit niste propagandisti platiti de caea mai josnica speta. Si mai sunteti si extrem de prosti...asa ca sefii vostri PSD va platesc degeaba!
Ponta al tau e din ce in ce mai obraznic si arogant, incercand sa-l egaleze pe Bombonel Nastase.
05 iun, 2014
Ana
ma rog,amintind de adoptii ilegale si retrocedari ilegale ,ce alte * proiecte* mai are prietenasul lui Basescu? Vai ce tandem Johannis presedinte -Basescu prinm ministru.Trebuie sa ai tupeu sa ai asemenea pretentii. Johannis mult mai pervers decit Antonescu.Dar imi place ca Blaga si PNL-istii dorm,vegeteaza ,ei nu au macar un om capabil sa candideze ,asa ar trebui sa-si impuna candidatul,au obtinut mai multe voturi si la europarlamentare. Sau sa ntelegem ca PNL-PDL, sint un partid de manipulati,pe toti ii are Basescu la mina cu ceva sau ce mama dracului se intimpla cu voi?La toti va tremura curu in fata unui viitor fost presedinte ? Atunci luati-va de mina si dispareti cu el cu tot.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ