Sondaj: Retragerea lui Antonescu din cursa pentru Cotroceni, văzută cu ochi buni de 57% dintre respondenţi

| 06 iun, 2014

Anunţul făcut de preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, privind retragerea din cursa pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă are o notorietate crescută şi este apreciat de majoritatea respondenţilor.

 

Astfel, peste 80% dintre participanţii la studiu IRES au spus că au auzit despre anunţul de retragere iar 57% dintre cei care sunt la curent cu decizia au o părere bună şi foarte bună despre aceasta.

De asemenea, potrivit cercetării, 77% dintre respondenţi sunt informaţi cu privire la intenţia lui Klaus Iohannis de a candida la preşedinţia PNL iar peste jumătate dintre aceştia - 54% - cred că primarul Sibiului va fi viitorul preşedinte al liberalilor.

Ancheta a fost efectuată în ziua de 2 iunie, pe un eşantion de 1.281 indivizi de 18 ani şi peste. Tipul eşantionului este multistratificat, probabilist, reprezentativ la nivel naţional. Reprezentativitate: eroare maximă tolerată de ± 2,8%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ