Raluca Turcan, despre Elena Udrea: Nu are acelaşi interes de a avea o dreaptă unită

| 06 iun, 2014

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Raluca Turcan susţine că Elena Udrea, candidată la şefia Partidului Mişcarea Populară (PMP), vrea o dreaptă puternică.

'Vom vedea ce se întâmplă la congresul PMP şi vom vedea dacă interesele lor coincid cu interesele acestui proiect de dreapta. Dacă coincid, cel mai probabil că mulţi dintre cei care se regăsesc vor fi din acest proiect, iar cei care nu se regăsesc îşi vor vedea de alt drum. Nu îmi e clar dacă doamna Elena Udrea are acelaşi interes cu cei care vor acest proiect de dreapta, deocamdată, pentru că oamenii care vor o dreaptă unită se comportă moderat, responsabil şi pozitiv. Uitându-mă la ultimele declaraţii, am impresia că nu există acelaşi interes de a avea o dreaptă puternică şi cu un candidat al dreptei care să îl bată pe Victor Ponta', a declarat Raluca Turcan, răspunzând astfel unei întrebări pe această temă.

PMP organizează sâmbătă primul său congres. Cu acest prilej, vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi cei doi secretari generali-adjuncţi. În plus, va fi prezentată structura Consiliului Executiv Naţional, aşa cum se va numi această structură care va conduce PMP şi din care vor face parte 24 de membri, inclusiv preşedintele partidului. La eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 1.000 de delegaţi.

La funcţia de preşedinte al PMP şi-au anunţat candidatura Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 2014
nicu
Nu este important NUMAI sa il unvinga dreapta pe PONTA!politica trebuie facuta pentru taras nu in interesul vostru al celor din PNL,si PDL!Penalii trebuiesc condamnati!Legea trebuie respectata,si asta va sta in gat!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ