UPDATE Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale

| 07 iun, 2014

Cristian Diaconescu va fi candidatul Partidului Mişcării Populare (PMP) la alegerile prezidenţiale, a anunţat, sâmbătă, Elena Udrea după alegerea sa în funcţia de preşedinte al acestui partid.

Cristian Diaconescu a mulţumit pentru onoarea făcută şi a adăugat că acceptă propunerea cu sprijinul şi munca tuturor.

"Este onoare pe care mi-o faceţi, accept candidatura cu sprijinul şi cu munca tuturor. Respectul pentru ţară, pentru demnitate, lege şi ordine pentru toată lumea, egalitatea de şanse, drepturile fiecăruia de a fi liber în ţara lui reprezintă liniile solemne faţă de care mă angajez în faţa dumneavoastră. Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la întregirea neamului românesc, Aşa să-mi ajute Dumnezeu!", a spus la rândul său Cristian Diaconescu, după anunţul făcut de Elena Udrea.

Câteva minute mai târziu, pe holul Palatului Parlamentului, Cristian Diaconescu a admis că a acceptat să candideze din partea PMP la alegerile prezidenţiale 2014 şi că nu a existat o consultare prealabilă cu preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ