Funeriu: Misiunea PMP este de a continua ceea ce a început Băsescu în privinţa reformei statului

| 07 iun, 2014

Misiunea Partidului Mişcarea Populară (PMP) este de a continua ceea ce a început Traian Băsescu în privinţa reformei statului de drept, a declarat Daniel Funeriu, sâmbătă, la Congresul formaţiunii, în discursul său de candidat la şefia partidului.

'Misiunea noastră politică este să continuăm ceea ce a început Traian Băsescu şi asta poate fi sintetizat în trei puncte: continuarea reformei statului în justiţie, educaţie, sănătate, fiscalitate, infrastructură - sunt cinci mari domenii ale statului care trebuie scoase din mâinile mafiilor transpartinice şi întoarse către cetăţean; continuarea integrării euroatlantice pe axa Londra-Washington şi politica faţă de Republica Moldova. Misiunea liderului PMP este să dea partidului credibilitatea maximă că putem face lucrurile astea, nu pentru noi, ci pentru cetăţenii României', a declarat Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei şi fost consilier prezidenţial.

'Această competiţie este despre credibilitatea răspunsurilor pe care, începând de mâine, trebuie să le dăm cetăţenilor României. Trebuie să avem faţa către partid, către membrii partidului, dar cel mai important este să avem faţa către români şi prin asta trebuie să fim 'partidul altfel': prin faptul că în fiecare secundă avem de spus fiecărui român, ceva important pentru el şi familia lui, nu doar un slogan', a mai declarat Daniel Funeriu.

El a criticat faptul că actuala guvernare nu a continuat reforma demarată şi parţial implementată de el în Educaţie.

Nu în ultimul rând, Daniel Funeriu a apreciat în discursul său că fostul, de acum, preşedinte al PMP, Eugen Tomac, este nu doar un coleg deosebit, dar şi un om de mare valoare şi un mare patriot.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ