Adrian Sârbu îi răspunde lui Ponta: Confundă media cu Disneyland-ul propagandei

| 10 iun, 2014

Adrian Sârbu a comentat afirmațiile făcute de prim-ministrul Victor Ponta, luni seară, precizând că acesta "confundă media cu Disneyland-ul propagandei".

"Am o neînțelegere cu Adrian Sarbu. Mi-a spus că el i-a făcut pe toți președinți și dacă vreau să mă facă și pe mine. Iar eu i-am spus că prefer să își plătească taxele", a afirmat prim-ministrul Victor Ponta, luni seară, într-o emisiune tv.

Sârbu a precizat că s-a întâlnit de mai multe ori cu președintele PSD, iar despre afirmația acestuia a spus că este "pură fantezie", notează Mediafax.

"M-am intalnit de multe ori cu domnul Ponta, și nu la cererea mea. Afirmația făcută în interviul servit de Romania TV este o pură fantezie personala. Cariera politică a domniei sale nu a fost și nu este obiectul activităților mele.

Nu am neînțelegeri și nimic de tranzacționat cu Victor Ponta și nici cu camarila sa, deranjați până la obsesie de existența Gândul și Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul și nici ultimul politician român care, odată ajuns la putere, confunda media cu Disneyland-ul propagandei", a afirmat Adrian Sârbu.

Declarația de luni seară a lui Ponta a fost făcuta în contextul în care moderatorul l-a intrebat de articolele privind interceptarea lui Adrian Duicu din propriul birou de la Palatul Victoria, articole publicate pe gandul.info.



Adrian Sârbu deține Mediafax Group, publisher al Gândul, Mediafax sau Ziarul Financiar.

 

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ