Ponta: Adrian Sârbu m-a întrebat dacă vreau să mă facă preşedinte

| 09 iun, 2014

Victor Ponta a declarat luni seara la România TV că Adrian Sarbu i-a propus "să-l facă preşedinte".


"Am o neîntelegere cu Adrian Sarbu. Domnul Sârbu mi-a spus că el i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă vreau să mă facă şi pe mine. Eu i-am spus să-şi plătească mai întâi taxele şi de atunci suntem în relaţii foarte reci. Eu am avut o pretentie social-democrata, anume toata lumea să-si plăteasca taxele, si dupa aia ne împrietenim", a explicat premierul Ponta, la România TV.

Întrebat dacă antipatia celor de la gandul.info se trage de la "relaţiile reci", Ponta a răspuns: "E unul din subiectele care văd că revine. În 2004 se luptau cu mogulii, în 2009 la fel, în 2014 tot cu mogulii".

În ce priveşte interceptările din dosarul Duicu, Ponta a spus că nu există supraveghere tehnică în biroul lui de la Palatul Victora, "dvs sunteţi primii care aţi pus microfoane în acest birou. O stire, când e bună, nu e neaparat să fie şi adevarată".


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ