Udrea: PMP trece de mâine la analiza organizaţiilor care au obţinut mai puţin de 6% la europarlamentare

| 10 iun, 2014

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat că PMP va trece începând de miercuri la analiza organizaţiilor care au obţinut un scor mai mic de 6% la europarlamentare, luându-se în calcul reorganizarea acestor filiale.

'Am stabilit ca obiectiv prioritar creşterea organizaţională a PMP. Pentru a obţine acest lucru am decis că nu avem vacanţă. PMP prin conducerea lui începând de mâine trece la analiza în teritoriu a organizaţiilor care au obţinut un scor mai mic de 6%. Vom avea în vedere reorganizarea filialelor cu scoruri mai mici decât am avut în calcul. Vom avea în vedere în perioada imediat următoare, de asemenea, organizarea de alegeri pentru a avea conduceri statutare, inclusiv la nivelul filialelor din teritoriu. Vom începe cu cele care au obţinut un scor bun, în aşa fel încât cele care sunt sub analiza conducerii centrale, cele cu un scor sub 6% să poată să aibă alegeri în partea a doua a perioadei de vară', a afirmat Udrea într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP.

Ea a arătat că tot pentru creşterea scorului obţinut la europarlamentare s-a decis constituirea a zece comisii de specialitate în cadrul PMP, organizate în conformitate cu interesele cetăţenilor şi pe domenii prioritare şi din care vor face parte atât membri de partid, cât şi persoane care nu au această calitate.

Udrea a mai spus că în ceea ce priveşte activitatea acestor comisii se va colabora atât cu Fundaţia Mişcarea Populară, cât şi cu alte organizaţii nonguvernamentale de la nivelul ţării.

Ea a afirmat că la prima şedinţă a noii conduceri a PMP i-a felicitat pe colegii care au obţinut la congres o funcţie în Comitetul Executiv Naţional.

Elena Udrea a spus că preşedintele Traian Băsescu a felicitat PMP pentru modul în care s-a desfăşurat congresul şi pentru rezultatele obţinute de fiecare dintre cei care au intrat în conducere.

'Zâmbeam pentru că să mă întrebaţi pe mine, care de zece ani sunt unul dintre puţinii care au rămas în echipa preşedintelui, de sfaturi, probabil că pentru cei care sunt mai noi într-o echipă care îşi asumă să ducă mai departe viziunea lui Traian Băsescu pentru România întotdeauna mai este loc şi de alte sfaturi, dar după zece ani în care am învăţat politică de la Traian Băsescu mă gândeam că eu mai puţin am nevoie de sfaturi, dar sunt colegi care au', a spus Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ