PP-DD ar putea primi portofolii în Guvern

| 05 iun, 2014

PP-DD ar putea obţine portofolii în Guvernul condus de Victor Ponta, a declarat joi, la Botoşani, preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD urmează să facă, alături de UNPR, PC şi PP-DD, 'o alianţă anti-Băsescu', care să contracareze 'alianţa pro-Băsescu PNL-PDL'.

'Zilele acestea, urmează să lucrez cu secretarul general de la PP-DD la un acord de colaborare şi de susţinere reciprocă PSD - PP-DD, în plan local, în plan parlamentar şi luăm în calcul foarte serios şi în plan guvernamental', a afirmat Liviu Dragnea.

El a adăugat că 'este luată în calcul la modul cel mai serios' acordarea 'unor poziţii în structura guvernamentală, pe diverse paliere' către PP-DD.

Liviu Dragnea a subliniat că decizia va fi luată după ce acordul de parteneriat va fi discutat de forurile de conducere ale celor două partide.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ