Simona Halep: NU voi uita NICIODATĂ acest meci

| 08 iun, 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că nu va uita niciodată finala jucată sâmbătă la Roland Garros şi pierdută în trei seturi în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

''Am plâns câteva minute după meci, înainte de a zâmbi din nou, pentru că doream să profit de acest moment. Era prima mea finală de Mare Şlem. Am făcut tot ce am putut, practicând un joc de înalt nivel. Sunt mândră de aceste două săptămâni care au fost incredibile. Nu voi uita niciodată acest meci. Atmosfera a fost extraordinară, cu toţi suporterii români veniţi să mă încurajeze'', a spus Simona la conferinţa de presă, citată de AFP.

''De la început am fost destinsă şi mi-am zis că este fantastic că am ajuns până în finală. Am început bine, tactica a fost potrivită, am deschis bine unghiurile şi am lovit tare mingea. Dar Maria a făcut ce ştie să facă mai bine, să lovească foarte puternic. S-a mişcat foarte bine, iar serviciul său m-a deranjat. Am încercat să o presez, dar e foarte puternică din punct de vedere mental, o mare campioană, are experienţă şi a câştigat mai multe finale de Grand Slam'', a adăugat Simona.

Românca de 22 de ani, care de luni va fi numărul trei mondial, a recunoscut că a făcut greşeli în momentele importante ale meciului: ''Singurul regret în acest meci este lovitura mea de dreapta. Am comis erori în momentele importante. Va trebui să muncesc în continuare mult, dar, oricum, va rămâne un turneu în care am conştientizat că pot evolua la un nivel foarte înalt''.

La rândul său, Şarapova a afirmat că ''a fost cea mai dificilă finală de Grand Slam jucată. O respect mult pe Simona şi cred că a jucat un meci extraordinar''.

Halep a fost învinsă de Şarapova cu 6-4, 6-7 (5), 6-4, sâmbătă, pe arena Philippe Chatrier, în prima sa finală de Mare Şlem.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ