Simona Halep, mesaj emoţionant pentru români după FINALA PIERDUTĂ la Roland Garros

| 07 iun, 2014

Simona Halep a fost învinsă de Maria Sharapova în finala Roland Garros după un meci strâns, în trei seturi, 4-6, 7-6, 4-6, în care sportiva româncă a jucat un tenis de cea mai bună calitate. O finală de tenis feminin foarte frumoasă şi o performanţă de excepţie pentru tenismena de doar 22 de ani. Succesul de la Paris a urcat-o pe pe locul 3 WTA.

Simona Halep a avut un mesaj impresionant pentru români.

"Este primul meu speech, pentru că sunt la prima finală de Grand Slam, asa ca sunt destul de emoţionată. O felicit pe Maria Sharapova, a jucat foarte bine. Am avut două săptămâni incredibile. Mă bucur că aţi venit şi m-aţi susşţinut la fiecare meci. Vreau să le mulţumesc mai ales românilor, ştiu că foarte multă lume din România mă urmăreşte chiar acum. Vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine", a spus Simona la festivitatea de premiere.

"Mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, echipei mele care a făcut o treabă excelentă, prietenilor mei. A fost prima mea finală şi sper că vor mai veni şi altele", a adăugat Simona Halep, potrivit romaniatv.net.

Simona Halep i-a surprins şi pe francezi, cu câteva cuvinte în limba lor: "Vă mulţumesc pentru suţinere, aţi fost fomidabili. Abia aştept să revin cât mai repede aici".

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ