Veste URIAŞĂ pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat odată cu calificarea în finala Roland Garros

| 06 iun, 2014

Calificarea în finala Grand Slamului de la Paris, fază în care va juca, sâmbătă, cu rusoiaca Maria Şarapova, o va propulsa pe Halep pe locul 3 WTA, după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li.

Simona Halep este prima româncă în Finala Roland Garros după 34 de ani.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a învins-o, joi, scor 6-2, 7-6 (4), pe germanca Andrea Petkovici (27 WTA), şi s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportivă din România ce ajunge în ultimul act a acestei competiţii după 34 de ani.

Calificarea în finala Grand Slamului de la Paris, fază în care va juca, sâmbătă, cu rusoiaca Maria Şarapova, o va propulsa pe Halep pe locul 3 WTA, după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li, scrie gandul.info.

La fel ca în partida cu Svetlana Kuzneţova, Halep a intrat, joi, bine în meci, cu un break în primul ghem, apoi a repetat performanţa în ghemul 5 şi a încheiat setul cu scorul de 6-2, în 28 minute, profitând şi de cele 13 greşeli neforţate ale adversarei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ