Sharapova, la conferinţa oficiala: Ce-a spus despre Simona Halep şi finala de la Roland Garros

| 06 iun, 2014

Maria Sharapova a susţinut, vineri, conferinţa oficială de presă de dinaintea finalei feminine de la Roland Garros, pe care o va disputa sâmbătă cu Simona Halep.

Rusoaica se declară impresionată de progresul avut în ultimele 12 luni de tenismena noastră, dar o avertizează că va avea viaţă grea mâine.


"Câteodată, când joci împotriva unei jucătoare care n-a fost niciodată în această situaţie, se întâmplă ca ea sa joace relaxată şi nu ai multe de făcut. Trebuie doar să speri că o va lăsa puţin mai încet", a fost declaraţia surprinzătoare a Sharapovei.

"Simona a avut un progres fantastic în ultimul an, dar e o finala de Grand Slam şi mă voi lupta pentru fiecare punct. Vreau un nou trofeu aici", a spus rusoaica.

"Ma aştept la o partidă foarte grea. Am întâlnit-o în finală, la Madrid, şi ştiu cât e de puternică", a continuat tenismena care se află pentru a treia oară consecutiv în finală la Roland Garros.

Va fi pentru a 4-a oara când Simona o va întâlni pe Sharapova. Până acum, toate întâlnirile au fost câştigate de rusoaică, ultima chiar în finala de la Madrid, de luna trecută.

Finala feminină de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Maria Sharapova, e programată sâmbătă, de la ora 16:00.

 

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ