Daily Mail, despre cum a fost Simona Halep PĂCĂLITĂ de Maria Sharapova și arbitru

| 08 iun, 2014

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros si din cauza trucurilor pe care rusoaica le-a facut pe toata durata intalnirii.

Cotidianul britanic Daily Mail o pune la zid pe Sharapova, dar si pe arbitru, pe care il acuza ca n-a sanctionat-o la timp, pentru a inceta cu tragerile de timp.

“Sharapova a trebuit sa-si foloseasca toata experienta si tactica dubioasa pentru a o invinge pe Simona Halep. Partida a fost frumoasa, dar prestatia arbitrului Kader Nouni i-a mai luat din stralucire. Acesta n-a reusit sa opreasca tragerile de timp ale rusoaicei, care au facut-o pe romanca sa-si ajusteze ritmul de joc”, scrie Daily Mail, potrivit ziare.com.

“8 minute i-au trebuit Sharapovei ca sa-si schimbe rochia dupa ce-a pierdut setul secund. Doua ore si 24 de minute i-au trebuit lui Nouni pentru a-i acorda, in sfarsit, primul advertisment, pentru ca nu serveste mai repede”, mai noteaza sursa citata.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sharapova in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, scor 4-6, 7-6, 4-6.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ