Traian Băsescu, mesaj de 1 decembrie pentru militarii români

| 01 dec, 2014

Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina pentru modul în care îşi îndeplinesc misiunile, prin intermediul unei videoconferinţe desfăşurate luni, de Ziua Naţională a României, la Palatul Cotroceni.

'Vă rog să transmiteţi mulţumiri tuturor militarilor din subordine care se află în Afganistan (...) Ca şi pentru dumneavoastră, comandanţii militarilor aflaţi în Kosovo, în mod egal şi pentru militarii pe care îi aveţi în subordine, cred că dincolo de a vă îndeplini misiunea esenţial este să vă întoarceţi toţi acasă. Eu vă mulţumesc pentru modul cum v-aţi îndeplinit misiunea până acum, am convingerea că militarii români îşi vor îndeplini misiunea şi în continuare în mod excepţional în Kosovo. Permiteţi-mi să vă urez la toţi 'La mulţi ani!', sănătate, încă o dată să veniţi toţi acasă şi numai bine familiilor dumneavoastră', a spus şeful statului în cadrul videoconferinţei.

La rândul lor, militarii au prezentat raportul situaţiei din teatrele de operaţii unde se află în misiune.

Şeful statului a avut duminică, de Ziua Naţională a României, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.

Videoconferinţa a avut loc de la ora 14,00, în Sala CSAT de la Palatul Cotroceni, la ea participând, printre alţii, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.

În fiecare an, preşedintele le transmite un mesaj de 1 Decembrie militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ