Traian Băsescu l-a avansat în grad pe Anghel Iordănescu

| 01 dec, 2014

Selecţionerul Anghel Iordănescu, care deţinea gradul de general-maior în retragere în Ministerul Apărării Naţionale, a fost înaintat, luni, de preşedintele Traian Băsescu la rangul de general-locotenent cu trei stele.

Decret privind înaintarea în gradul de general-locotenent - cu trei stele în retragere a domnului general-maior în retragere Iordănescu Anghel din Ministerul Apărării Naţionale", se arată în comunicatul postat pe site-ul presidency.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de înaintare în grad a peste o sută de reprezentanţi din MApN, MAI, SPP, STS. Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale transmis luni, preţedintele României a semnat vineri decretele privind înaintările în grad.

Anghel Iordănescu a fost înaintat la gradul de general-maior la 5 septembrie 1994 de către preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
radu
Pe langa fotbaliatori ???? ca asta , Romania mai are si bucatari,ospatari, sefi de sala generali !!! Astia cand vor fi avansati si pe ce merite ?? Ca-l vazui pe nastase in uniforma de general da cu un fular civil la gat. Interesant. Cata-i generalu' si habar n-avea nici sa salute macar. S-a facut si a facut armata de ras. Rusine, de 3* rusine cu asemenea generali.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ