Anghel Iordănescu: Vreau ca jucătorii să se ridice la nivelul suporterilor

| 07 oct, 16:17

Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei României, a declarat miercuri, într-o conferința de presă, că vrea de la fotbaliștii tricolori să se ridice la nivelul suporterilor din țara noastră.

''Suporterii vor face joi o atmosferă extraordinară pe stadion. Vreau, din tot sufletul, ca echipa noastră națională să se ridice la nivelul suporterilor români'', a precizat Iordănescu.

''Avem un meci dificil cu Finlanda, un adversar care mai speră la calificare. Personal doresc ca jucătorii români să dea dovadă de o concentrare maximă, de determinare și agresivitate, pentru a rezolva ecuația calificării cât mai repede'', a punctat Generalul, relatează Agerpres.

În legătură cu absența atacantului Ciprian Marica din lot, selecționerul a arătat: ''Este greu să apelezi la un fotbalist care a avut trei operații și a stat opt luni fără să joace''.

Răzvan Raț a precizat: ''Este foarte important ca suporterii să ne susțină până la ultimul minut al meciului. Este o bucurie, o onoare și o mândrie să jucăm cu fanii prezenți la stadion''.

Gabriel Torje a spus: ''Finlanda vine la București după două rezultate pozitive. Este o echipă bună, dar noi suntem mai valoroși în comparație cu ei. Sper ca acest lucru să se vadă pe teren și să obținem toate cele trei puncte puse în joc''.

Pe 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională, ''tricolorii'' vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17,00 (19,00, ora României), reprezentativa noastră să dispute ultimul său meci din grupă, în preliminariile EURO 2016, contra echipei Insulelor Feroe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ