Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe Anghel Iordănescu

| 12 dec, 2014

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat vineri pe Anghel Iordănescu cu Ordinul Naţional 'Steaua României' - în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, informează un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale remis AGERPRES.

'În semn de înaltă apreciere pentru conduita profesională de excepţie, pentru serviciile deosebite pe care le-a adus statului şi sportului românesc, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional 'Steaua României' - în grad de Cavaler cu însemn pentru militari domnului general-locotenent cu trei stele în retragere Anghel Iordănescu', informează sursa citată.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, decorarea a fost făcută la propunerea vicepremierului Gabriel Oprea.

Tot vineri, şeful statului a semnat decretul de decorare a Elisabetei (Erika) van Gelder-Revesz, preşedinte al B'nai B'rith Europa, 'în semn de apreciere deosebită a activităţii profesionale, precum şi pentru eforturile depuse în calitate de coordonator al Proiectului multinaţional pentru Europa Centrală şi de Est 'Podurile Toleranţei', al cărui scop este promovarea contribuţiei evreilor la îmbogăţirea vieţii culturale europene'.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ