Cristian Preda îi pune la zid pe Băsescu şi Udrea: O consider perdantă

| 12 dec, 2014

Cristian Preda a fost propus pentru excludere din PMP, dar europarlamentarul zice că e gata să salveze partidul. Pentru asta vrea şefia PMP. Acolo unde va avea un contracandidat pe măsură. Traian Băsescu se înscrie și el în PMP și va vrea și el să conducă formațiunea unde șefă e acum Elena Udrea.

Mai mult, Preda face o paralelă între Băsescu și Ion Iliescu. Asta, pentru că Băsescu a zis că vrea să revină în politică, deși inițial zicea că se lasă.

”Reporter: Traian Băsescu a spus că l-aţi dezamăgit.

Cristian Preda: Se mai întâmplă. Dar să ştiţi că nu îl voi critica niciodată public. Ştiu că diferenţa de opinie e asumată greu în România, ideea e că suntem diferiţi şi putem avea viziuni diferite îi conduce pe mulţi la denigrarea celorlalţi. Cred că poţi să vezi diferit lucrurile fără să te gândeşti măcar că îl urăşti pe celălalt. Mi se pare ridicol ca, într-o societate europeană, să fie produsă atâta ură şi stigmatizare la adresa adversarilor.

Reporter: Cu domnul Băsescu aţi mai dialogat?

Cristian Preda: Nu, din clipa în care am spus că nu o susţin pe Udrea, ea şi Traian Băsescu m-au ignorat. Membrii PMP au de ales între Preda, care a condus lista de la europene, şi Elena Udrea. Au măcar această alegere.

Citeşte şi: Blaga: PMP NU mai există decât cu numele. Cei din poza de pe plaja de la Neptun au plecat

Reporter: Credeţi că intrarea lui Traian Băsescu în partid va resuscita PMP?

Cristian Preda: Ion Iliescu, după ce a revenit în PSD, a fost înfrânt de Geoană. Deocamdată, foştii preşedinţi au fost fie perdanţi în competiţia din partid, fie nu au reuşit să facă un nou partid să se impună. Băsescu a ezitat, a spus că nu mai intră în partid, apoi a spus că intră, apoi a spus că nu mai intră iar. A ezitat.

”N-am abandonat niciodata PMP. Nu am întors niciodată spatele acestui partid. Sunt la dispoziţia membrilor PMP pentru a duce partidul în altă parte. Dacă mintea cea de pe urmă le va veni colegilor mei, sunt gata oricând să preiau şefia acestui partid. Dacă e nevoie de ceva în politică, e nevoie de experienţa europeană. O consider perdantă pe Elena Udrea. Cred că trebuie să părăsească urgent şefia partidului.”, a declarat Preda la Adevărul Live.

Citeşte şi: Sătulă de MINCIUNI, Elena Udrea face un ANUNȚ important

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
adam
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ