Ce au discutat Dragnea şi Băsescu despre Ponta în spatele uşilor de la Cotroceni

| 02 dec, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat, marţi, că ar fi avut o discuţie separată cu şeful statului la recepţia de la Cotroceni dedicată Zilei Naţionale, el arătând că a ieşit pe aceeaşi uşă ca şi Traian Băsescu, dar că nu s-au retras împreună pentru a vorbi.

Prezent în aceeaşi încăpere de la Palatul Cotroceni, Alexandru Cumpănaşu, directorul executiv al Asociației pentru Implementarea Democrației (AID), a declarat, la România TV, că discuţia şefului statului cu Liviu Dragnea şi Vasile Dâncu a durat maximum 3 minute şi "au fost glume Băsescu şi Dragnea".

"Am ieşit pe aceeaşi uşă, dar nu ne-am retras împreună. Dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am ieşit afară la maşină şi am plecat. Nu l-am aşteptat. Nu eram doar noi acolo, erau mulţi oameni în salon. Am mers la Cotroceni cu domnul Dâncu, tot cu el am plecat. E prietenul meu şi colegul meu de foarte mulţi ani", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că a mers la recepţia de la Cotroceni din partea Guvernului şi că nu a fost singurul social-democrat prezent, la reuniune luând parte şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

"Eu m-am dus acolo din partea Guvernului. Recunosc am nimerit într-o mulţime uriaşă de băsişti. Am plecat şi cu asta basta. Am fost la Cotroceni, am vrut să mă asigur că până la urmă domnul Traian Băsescu o să plece, şi o să plece. Nu am avut alte confidenţe, nu avem ce confidenţe să avem", a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă îl va exclude Victor Ponta din PSD pentru că s-a pozat cu preşedintele Băsescu, Dragnea a răspuns, în glumă: "Eu ştiu? Să vedem. Nu mi-a zis nimic azi".

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu şeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii, în biblioteca Palatului.

Dragnea TRĂDEAZĂ? Cu cine a plecat vicepremierul de la Cotroceni de 1 decembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ