SOV face dezvăluiri despre legătura dintre Băsescu-Năstase-Cocoş-Udrea

| 02 dec, 2014

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu continuă să facă numeroase dezvăluiri pe blogul personal despre oamenii politici din România. Actorii principali sunt Traian Băsescu, Adrian Năstase, Elena Udrea, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Vasile Blaga sau Adriean Videanu.

Afaceristul explică încrengăturile și relații extrem de complicate dintre Adrian Năstase și o serie de oameni de afaceri, inclusiv Dorin Cocoș, despre cum Traian Băsescu se ruga și negocia voturile PSD în cadrul Primăriei Capitalei, despre cum Videanu se ruga de Adrian Năstase se fie primit în PSD.

Şi Elena Udrea este vizată de dezvăluirile lui Vântu, aceasta fiind acuzată că ar fi avut două dosare de trafic de influență pe care voia să le închidă cu ajutorul lui Năstase.

Vântu îi face și recomandari lui Iohannis, căreia îi transmite să aibă grijă pe cine va numi în fruntea Guvernului.

Iată întregul articol postat de Sorin Ovidiu Vântu pe blogul personal:

”Anul 2000 il aduce in prim plan pe un oarecare Costel Bobic. Un interlop cvasi-analfabet, pripasit pe langa Adrian Nastase si care, in numele acestuia, vamuia contractele cu statul. Cand a vrut sa treaca la alt nivel, si anume la privatizarea marilor companii de stat, doi „combinatori” de clasa l-au indepartat si i-au luat locul. Aceste „doua radare” in afaceri, cum ii alinta Nastase, l-au gardat pe acesta cu Remus Truica in calitate de sef al cancelariei si au creat cel mai performant sistem de trafic de influenta din Romania. Nu exista nicio privatizare, niciun contract important al statului din care acestia sa nu se infrupte. In felul lor, erau destul de corecti cu cei care le cereau sprijinul. Pe langa cei doi, Dorin Cocos era un fel de „baiatul cu poante”, tinta ironiilor, dar si baiatul cu afacerea „Dali”, afacere din care oferise o parte importanta celor doi pentru a fi acceptat in „gasca”.

Astfel, intre anii 2001-2004 apare prima grupare de crima organizata din Romania, alcatuita din Adrian Petrache, Alexandru Bitner, Dorin Cocos, grup aflat sub totala protectie a lui Nastase, avand ramificatii in toate structurile statului si in toate formatiunile politice. Nenumarate O.N.G.-uri, aproape toate organizatiile de presa si liderii politici faceau antecamera si luau pozitie de drepti in fata primilor doi. Adrian Videanu se ruga sa fie primit in P.S.D., Elena Udrea sa fie ajutata sa-si inchida dosarele (era in atentia P.N.A. cu doua dosare de trafic de influenta in justitie).

Basescu ii ruga sa-l ajute sa primeasca voturile a doi consilieri P.S.D. de la Primaria Capitalei, fiindca daduse 1 milion de dolari pe o consultanta fara votul consiliului si fara ca proiectul sa se faca vreodata. Si ghiciti cine a negociat cele doua voturi? Nimeni alta decat Nuti Udrea.

In 2004, Adrian Nastase pierde alegerile in fata lui Traian Basescu. Alexandru Bitner se muta in America, Adrian Petrache se imbolnaveste brusc si pleaca din tara o perioada de timp, Cocos ramane si negociaza cu Basescu libertatea celor doi tovarasi ai sai. Odata libertatea celor doi obtinuta, Cocos devine, alaturi de Udrea, combinatorul numarul 1 al Romaniei. Orice aveai nevoie in materie de trafic de influenta era suficient sa il stii pe Cocos si totul se rezolva (sau pe ceilalti doi asociati ai lui, care i-au pus la dispozitie toata reteaua pe care ei o construisera in trei ani si jumatate drept plata pentru libertatea lor).

In 2009, Basescu reuseste sa-si insuseasca intr-un mod clar fraudulos mandatul de presedinte. In panzele lui Cocos vantul sufla voios si spornic. Toata clasa politica si toata pegra Bucurestiului ii ridicau osanale. Daca gruparea de pe timpul lui Nastase era condusa de un tip inteligent si sarmant (Petrache), gruparea lui Basescu era condusa de un etalon al grobianismului.

.......

Domnule presedinte Iohannis, este un excelent moment sa numiti un guvern de profesionisti. Teza conform careia avem nevoie de un guvern politic pentru a putea fi sustinut in parlament este folosita de acei indivizi care vor sa ajunga la tuturoiul cu bani. Pe langa marii combinatori pe care i-am enumerat in acest material, aproape fiecare politician care ajunge ministru are combinatorul sau. Le puteti explica faptul ca oricum D.N.A. sta cu ochii pe ei si nu mai au cum sa fure, asa ca simtiti nevoia sa ii protejati. Nu cedati presiunilor lor, n-au niciun proiect in nicio directie.

Este singurul mod in care, chiar daca veti gresi cu unele numiri, puteti convinge puhoiul de romani care v-au investit cu speranta ca sunteti un om liber si ca aduceti o schimbare in abordarea politicii.

Vine urgia, domnule Iohannis, avem nevoie de profesionisti, nu de mazete dirijate de tot felul de sebastiani, cocosi sau bitneri!!”, a precizat Vântu pe blogul personal.

BOMBĂ! Ion Cristoiu dă de PĂMÂNT cu DEONTOLOAGA lui Băsescu, Sorina Matei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
liliana
Este singurul lucru bun pe care l-a spus vreodata acest infractor.
Trebuie sa ne gandim totusi ce urmareste, pt ca el nu face nimic care sa nu-i foloseasca personal.
03 dec, 2014
o romanca
Nu stiu de ce, dar il cam cred pe Vantu. Nu e un personaj curat, dar cred ca stie multe dedesubturi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ