Emil Boc: Elena Udrea nu m-a sesizat privind corupţia de la ANRP

| 03 dec, 2014

Emil Boc a declarat miercuri că, în calitate de prim-ministru, nu a primit nicio sesizare de la Elena Udrea privind eventuale acte de coruţie la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, pe vremea când sefa PMP făcea parte din guvern.

Întrebat  de un jurnalist cum comentează declaraţiile Elenei Udrea, care a spus recent că şi-a informat de mai multe ori colegii de partid despre faptul că la ANRP există corupţie, Emil Boc a spus că orice cetăţean care are cunoştinţă despre o faptă de corupţie ar trebui să sesizeze autorităţile statului.

'Nu am fost sesizat cu niciun fapt de corupţie. Dacă aş fi fost sesizat, l-aş fi trimis autorităţilor statului, lucru pe care trebuie să îl facă orice cetăţean care are cunoştinţă despre un fapt de corupţie', a spus Emil Boc, citat de Agerpres.

Şi copreşedintele PNL Vasile Blaga a negat recent că ar fi luat parte la vreo discuţie în PDL în care Elena Udrea să fi spus că în ANRP este corupţie.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat în urmă cu câteva zile că, pe vremea când era în PDL, şi-a informat de mai multe ori colegii de partid despre faptul că la ANRP există corupţie şi că, în ciuda acestor spuse, PDL şi-a dorit să aibă un reprezentant pe funcţia de şef al respectivei Agenţii.

Mai mulţi foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP, printre care şi Alina Bica, ajunsă ulterior şeful DIICOT, sunt anchetaţi de procurorii anticorupţie în legătură cu o despăgubire supraevaluată pe care au acordat-o omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Bucureşti.

Citeşte şi: Emil Boc îi trădează pe Udrea şi Băsescu: A anunţat pe cine votează

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ