Vasile Blaga, atac la omul lui Iohannis: Mihalache a vrut desfiinţarea PD-ului

| 02 dec, 2014

Dan Mihalache e numele cel mai vehiculat pentru a ajunge președintele Cancelariei Prezidențiale în mandatul lui Klaus Iohannis. Vasile Blaga îi atrage atenția lui Iohannis că trebuie să pună șef al cancelariei o persoană curată, care nu poate fi artătată cu degetul. ”Mihalache a vrut desființarea PD-ului”,a declarat Blaga la Gândul Live.

”I-am spus clar lui Klaus Iohannis că nu o să-i recomand pe nimeni. Să-și ia oameni care nu sunt politici, curați, care nu pot fi arătați cu degetul. Îl știu pe Dan Mihalache, el a lucrat mai mult cu Klaus Iohannis. Mihalache a fost autorul tezelor de la Snagov, desființați PD-ul. Nu știu dacă va fi propus Mihalache de către Iohannis.”, a mai declarat Vasile Blaga.

Numirea lui Dan Mihalache în fruntea cancelariei prezidenţiale a stârnit numeroase reacţii.  Simpatizanţii lui Klaus Iohannis i-au cerut preşedintelui recent ales, pe pagina sa de facebook să renunţe la numirea lui Dan Mihalache în funcţia de şef al cancelariei prezidenţiale. Motivul? Dan Mihalache este un politician controversat ca a schimbat mai multe partide, fiind printre altele si deputat PSD dar şi consilier al fostului premier Adrian Năstase.

SOV face dezvăluiri despre legătura dintre Băsescu-Năstase-Cocoş-Udrea

Cele mai mari sanse sa ajunga seful cancelariei prezidentiale le are in momentul de fata, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu. Aceasta optiune este agreata atat de liderii ACL, in special de Vasile Blaga, dar si presedintele ales recent-Klaus Johannis.

Analiză pas cu pas: Băsescu s-a folosit de Udrea ca să-l facă pe Iohannis preşedinte

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ