Dorin Florea: Preocuparea noastră MAJORĂ acum este să ne pregătim pentru guvernare

| 03 dec, 2014

Dorin Florea, copreşedinte PNL Mureş, a declarat miercuri, că preocuparea majoră a PNL este să 'se pregătească pentru guvernare' şi pentru 'altfel de oameni'.

Dorin Florea: "Preocuparea noastră majoră acum este să ne pregătim pentru guvernare, altfel de guvernare, altfel de oameni, altfel de manifestări, altfel de figuri. Garanţia mea în toată această construcţie este Blaga (Vasile, n.r.) şi cred că, cât de curând, se va alătura copreşedintele desemnat în competiţia dintre cei doi (de la PNL, n.r.). Asta nu este politică. Oamenii politici actuali se pare că nu au înţeles nimic din votul românilor, mă refer la cei de la Putere (...) Sunt îngrijorat pentru că noi trebuie să arătăm că facem un altfel de politică, responsabilă, transparentă, cu cărţile pe faţă, cu un program anunţat, ţinut de el, susţinut, nu cu aroganţă. Fiecare s-a apucat de politică pentru a se căpătui, politica nu fost dorinţa unora de a-şi exprima un punct de vedere coerent, pragmatic, profesionist, ci de a-şi satisface clicile sau a se pune al adăpost. Acest lucru trebuie să înceteze şi trebuie să îngrijoreze orice politician", a conchis Dorin Florea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Noi vrem puterea

Totodată, el a spus că este îngrijorat de faptul că 'iar se fac regrupări împotriva poporului român'.

'Ce mă îngrijorează acum este că iar se fac regrupări împotriva poporului român, oamenii ăştia fac politică în afara populaţiei României, cum să-i păcălească, cu Tăriceanu, fără Tăriceanu, cu nu ştiu care, în loc să fie semnalul pe care trebuie să-l dea puterea cu opoziţia pentru a conveni asupra unor măsuri cu care nu mai ai voie să te joci', a afirmat Dorin Florea.

Acesta a susţinut că îi este teamă că, la un moment, 'strada nu numai că va cere demiterea acestui guvern, ci pur şi simplu desăvârşirea Revoluţiei'.

'Pentru că cred că acest popor s-a săturat. Modul în care s-au înghesuit românii, modul în care au dorit şi şi-au manifestat nu numai neîncrederea, dar au receptat batjocura acestui guvern la adresa lor, mi-e tare teamă că dacă nu o vor înţelege serios oamenii politici, vor sfârşi foarte dur, pentru că am văzut că, în ultimii 15 ani, în România a fost deschisă larg poarta mitocăniei şi a imposturii', a afirmat Florea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ