Echipa de consilieri a lui Iohannis – o adunătura anti-stat de drept?

| 30 noi, 2014

Independența justiției, consolidarea parteneriatului cu SUA și toate celelalte direcții pro europene și pro democratice cu care Iohannis a venit în fața românilor rămân deocamdată la stadiul de ”lozinci”. Realitatea ne confirmă că grupul de oameni din spatele lui Iohannis este în fapt un grup de oameni care nu au nimic în comun cu valorile și principiile enunțate de PNL.”Spune-mi cine sunt prietenii tăi ca să-ți spun cine ești”.

Klaus Iohannis este un paravan frumos pentru oameni cu un istoric şi o reputaţie de-a dreptul dubioasă la DNA, SRI sau chiar la adresa SUA.

De ce se înconjoară Iohannis de persoane care nu arată nici un fel de respect pentru instituţiile statului sau pentru partenerii noştri strategici?

Dan Mihalache, omul de casă al lui Antonescu, care, la fel de repede ca Iohannis l-au dat pe fostul lider PNL uitării ar putea fi şeful cancelariei prezidenţiale. Mihalache, care s-a aflat multă vreme sub suspiciune de incompatibilitate (ca şi Iohannis de altfel) a declarat în timpul războiului său cu șeful ANI că dacă parteneriatul România SUA depinde de funcționarea ANI, mai bine fără.

Citeşte şi: Răspunsul lui Iohannis la scrisoarea lui Pleşu şi Liiceanu

Mihalache a lucrat cu Adrian Năstase, a fost deputat PSD și în 2011 a ajuns să fie secretar general al PNL-ului condus de Antonescu. De menționat este că numele acestuia legat de cancelaria lui Iohannis este supus unei critici masive în mediul online. Prima dezamăgire au numit unii intrarea lui Mihalache în cărți pentru cancelaria prezidențială.

Mai departe, un alt nume dubios din echipa lui Iohannis de la Cotroceni este George Scutaru și el deputat, o persoană care are un set de declarații foarte dubioase și critice și la adresa DNA și la adresa SRI: ”Manifestându-se astfel, DNA și SRI nu-si mai au rostul ca instituții ale statului (…)” spunea Scutaru în 2007. ”Faptul ca au apărut si informații credibile conform cărora SRI este implicat în monitorizarea PNL în paralel cu DNA, care scoate dosare pe bandă rulanta, arată că aceste instituții sunt controlate si lucrează după cum le cere Traian Băsescu” continuă Scutaru.

Citeşte şi: Ion Cristoiu a DEMASCAT planul DIABOLIC a lui Iohannis împotriva lui Ponta

Astfel în mai puțin de 2 săptămâni după ce au fost anunțate rezultatele la prezidențiale, Iohannis devine un paravan pentru oameni de genul lui Dan Mihalache și lui George Scutaru.

Independența justiției, consolidarea parteneriatului cu SUA și toate celelalte direcții pro europene și pro democratice cu care Iohannis a venit în fața românilor rămân deocamdată la stadiul de ”lozinci”. Realitatea ne confirmă că grupul de oameni din spatele lui Iohannis este în fapt un grup de oameni care nu au nimic în comun cu valorile și principiile enunțate de PNL.

”Spune-mi cine sunt prietenii tăi ca să-ți spun cine ești”. Dacă-l judecăm pe Iohannis în funcție de ”prietenii săi” la ce concluzie ajungem?

Citeşte şi: Klaus Iohannis are în vedere un alt şef de cancelarie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
popescu
constatare
Este evreu maghiar si prin urmare asteptati sa fie un bun cetatean roman!!??
01 dec, 2014
Kardoian
Dezinformări?...
D-nă jurnalistă, Mihalache şi Scutaru NU FAC PARTE din viitoarea echipă de consilieri ai preşedintelui ales. Din acest motiv...

"independența justiției, consolidarea parteneriatului cu SUA și toate celelalte direcții pro europene și pro democratice cu care Iohannis a venit în fața românilor"...

...de care sunteţi aşa de îngrijorată NU AU CUM să rămână deocamdată la stadiul de ”lozinci” .

Ne prezentaţi dezinformări şi o falsă problemă şi avansaţi calomnii!...
01 dec, 2014
pelaghie
???????????
NU INTELEG CUM DE MAI ESTE BAGAT IN SEAMA ACEST PERSONAJ DE CEA MAI PROASTA CALITATE SI ANUME, mihai razvan ungureanu.

NU NUMAI CA ESTE O NULITATE CU IFOS DE PROST GUST DAR ESTE SI UN TRADATOR DE TARA, DIN CEL PUTIN DOUA MOTIVE VERIFICABILE DE CINE ESTE INTERESAT (SUBIECTUL GOJDU SI SUBIECTUL OMV).

NU INTELEG CUM O PERSOANA DE CALITATTEA DOMNULUI IOHANNIS POATE TOLERA SI SE POATE GANDI LA POTENTIALA PROMOVARE A ACESTEI LICHELE (mru) POLEITE CU AROGANTA, CARE A AVUT OCAZIA DE PREA MULTE ORI, DIN PACATE PENTRU NOI, SA OCUPE FUNCTII IN STAT SI SA ARATE CA EL INTELEGE PRIN ASTA SA SE JOACE DE-A PRIM-MINISTRU..., SA SE JOACE DE MINISTRUL DE EXTERNE..., SI SA SE LAUDE LA MAMA CE MARE A AJUNS...
DACA NU AR FI FOST PERICULOS DE IRESPONSABIL, L-AR FI CARACTERIZAT FAPTUL CA ESTE UN PENIBIL FARA CONTINUT SI FARA CARACTER.

DEJA L-A SFATUIT EXTREM DE PROST PE DL. IOHANNIS CA VIZITA IN REP. MOLDOVA SA FIE UNA FACUTA LA PNL-UL DE ACOLO, DECI O VIZITA DE PARTID, CARE SA SUSTINA IN ALEGERILE DE ACOLO PARTIDUL PNL. DL. IOHANNIS, DESI NU ESTE INCA OFICIAL PRESEDINTELE ROMANIEI, TOTUSI DANSUL ESTE PRESEDINTELE ALES AL ROMANILOR SI TREBUIA CA VIZITA SA SA FIE ADRESATA TUTUROR PARTIDELOR CARE SUSTIN ORIENTAREA NATURALA PRO-ROMANESCA, SPRE INCURAJAREA SI SUSTINEREA LOR IN EFORTUL PE CARE IL FAC. ACESTIA DIN URMA SI-AU MANIFESTAT SI EI DEZAMAGIREA FATA DE ABORDAREA PENTRU CARE A OPTAT DL IOHANNIS IN URMA CONSILIERII LAMENTABILE A LUI mihai razvan ungureanu. E CU TOTUL DE NEDEDORIT CA UN ASTFEL DE PERSONAJ (mru) SA MAI OCUPE VREO FUNCTIE A STATULUI ROMAN !!!
30 noi, 2014
karl heinz
fara speranta
nu cred ca Johannis va fi in stare sa tina in friu capusele din spatele lui...
30 noi, 2014
nelu
daca Johannis nu alege o echipa de consilieri onesti si respectati de catre cei ce l-au ales ,atunci , incepand cu 23 dec.2014, va scadea brusc in credibilitate si se va topi in lehamitea noastra !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ