Anunţul făcut de Klaus Iohannis cu privire la consilierii prezidenţiali

| 02 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, nu şi-a definitivat încă lista de consilieri cu care va colabora pe durata mandatului la Palatul Cotroceni.

Întrebat în timpul unei conferinţe de presă de marţi, de la Sibiu, dacă şi-a ales consilierii, Klaus Iohannis a răspuns: 'Acest lucru o să vi-l comunic când este finalizată selecţia'.

Klaus Iohannis a demisionat marţi, din funcţia de primar al municipiului Sibiu. Acesta urmează să participe 'ca musafir' la şedinţa Consiliului Local Sibiu, de marţi, de la ora 14,00, când se va alege primarul interimar al Sibiului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, că este pregătit să predea mandatul de şef al statului noului preşedinte ales Klaus Iohannis şi că va fi la dispoziţia acestuia până pe 21 decembrie pentru orice 'transfer de informaţie'.

'Vom stabili un proces de derulare a tranziţiei în care consilierii mei stau la dispoziţia viitorilor consilieri ai dlui Iohannis, iar eu la dispoziţia domnului preşedinte Iohannis până pe 21 decembrie pentru orice transfer de informaţie. (...) Am sentimentul că se încheie o perioadă în care am fost extrem de onorat să îndeplinesc această funcţie, dar care trebuie transferată democratic către preşedintele ales al românilor', a declarat Băsescu, la CCR, unde a participat la ceremonia de validare în funcţie a preşedintelui ales Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Echipa de consilieri a lui Iohannis – o adunătura anti-stat de drept?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ