Dragnea TRĂDEAZĂ? Cu cine a plecat vicepremierul de la Cotroceni de 1 decembrie

| 02 dec, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu în timp ce acesta făcea „baia de mulţime” şi se fotografia cu invitaţii, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii.

După un discurs care a durat circa 10 minute, preşedintele Traian Băsescu s-a plimbat prin Sala Unirii, unde a avut loc recepţia prilejuită de Ziua Naţională a României, pentru a saluta invitaţii şi pentru a se fotografia cu ei.

În tot acest timp, vicepremierul Liviu Dragnea l-a aşteptat pe preşedinte, alături de şeful institutului IRES, Vasile Dâncu.

După aproape o oră şi jumătate, şeful statului şi-a încheiat periplul printre invitaţi şi s-a fotografiat în faţa steagurilor din Sala Unirii cu mai mulţi jurnalişti şi cu câţiva susţinători.

Liviu Dragnea, care aştepta într-o parte a sălii, s-a îndreptat spre preşedintele Traian Băsescu care se pregătea să părăsească sala. Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au dat mâna, iar vicepremierul a dorit să facă o fotografie cu şeful statului.

După ce s-au fotografiat, cei doi au avut un scurt dialog şi au plecat împreună, ieşind prin biblioteca Palatului Cotroceni.

Premierul Victor Ponta nu a fost prezent la recepţie, guvernul fiind reprezentat de vicepremierul Dragnea, de ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi de ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Liderii celor două camere ale Parlamentului au fost şi ei absenţi de la eveniment.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ