Traian Băsescu transmite ultimul mesaj de la Cotroceni cu prilejul sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei

| 30 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a transmis duminică un mesaj cu prilejul sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei, informează Administraţia Prezidenţială.

"Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cu prilejul sărbătorii Sfântului Andrei. Este o zi specială pentru poporul român, anticipând, prin cinstirea adusă Apostolului care ne-a convertit la creştinism, ziua naţională. Sper că această sărbătoare ne va oferi prilejul de a reflecta la însemnătatea libertăţii pentru care românii au luptat în istorie şi care a stat mereu sub semnul credinţei şi al adevărului. Aceste valori au dat sensul de astăzi al identităţii noastre şi sunt convins că ne vor călăuzi şi în viitor, pentru o viaţă demnă şi prosperă', spune şeful statului în mesaj.

El le urează tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică 'tot ce este mai bun, speranţă, bucurie, puterea de a-şi îndeplini toate proiectele' şi 'La mulţi ani!'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ