Blaga, despre viitorul lui Traian Băsescu în politică şi soarta PMP

| 27 noi, 2014

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, la Adevărul Live, că îl va respecta în continuare ca preşedinte pe Traian Băsescu, dar că este problema acestuia ce va face mai departe în politică, adăugând că el nu vede niciun viitor pentru Partidul Mişcarea Populară (PMP).

'Noi nu am construit noul PNL nici cu voie, nici fără de voie de la Traian Băsescu. L-am respectat pe domnul preşedinte Traian Băsescu şi o să-l respect toată viaţa, cum îmi respect toţi preşedinţii pe care i-am avut în partid, şi pe domnul Roman. (...) Nu m-aţi auzit spunându-i domnului Roman şi domnului Stolojan decât 'domnule preşedinte'. Şi în interiorul partidului. (...) Sunt oameni care au avut încredere în mine şi mi-au oferit o şansă pe care am fructificat-o cum am ştiut eu, mai mult sau mai puţin bine. Din acest punct de vedere m-au despărţit multe de domnul preşedinte Traian Băsescu, dar trebuie să şi recunoaştem şi foarte multe lucruri bune pe care le-a făcut pentru România. Ce va face dânsul mai departe în politică e problema domniei sale', a declarat copreşedintele PNL.

Vasile Blaga a adăugat: 'Eu, personal, nu văd niciun viitor Partidului Mişcarea Populară'.

'Ce partid e ăsta? Pe de-o parte discuţi de o nouă clasă politică, dar uitaţi-vă cine e acolo. Toţi nemulţumiţii de la noi, cu dosare, toţi, unul după altul conduceau partidul. Au fost obligaţi pentru că au probleme să plece de pe acolo. Un partid nu se face din oameni nemulţumiţi că nu au ajuns în funcţii, pentru că nu au fost apreciaţi de către colegi la un moment dat', a declarat Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
Alina
Nu-ti ajung banii?
Oferte de lucru urgente!  Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ